Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: solio »
w moim miasteczku sa tabletki na 2cb jako niby na emce. musi byc tam nie wiele gdyz bodyloud nie byl straszny
  • 3273 / 930 / 5
Nieprzeczytany post autor: DzoBajden »
22 września 2019izopropylofenidat pisze:
straszne gowno to 2cb jak ktoś ma wrażliwy żołądek to niech nie bierze... dostałem od znajomego niedawno jakis profesjonalny sort z Holandii ktory kazdy chwali i co? przez całego tripa chciało mi się rzygać, czego się spodziewałem ALE z tego powodu dzien wczesniej nic nie jadłem, a przed tripem wpierdoliłem z 50g imbiru i mase innych specyfikow anty-nudnościowych
chuja to dało, cały trip zepsuty przez nudności
Raczej przez te specyfiki i to, że nic nie jadłeś. Nie spotkałem się przy 2C-B z bl dłuższym niż do pierwszych efektów. Jak wjedzie to tylko zabawa.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 1455 / 598 / 0
Ja niedlugo bede probowal po raz pierwszy , juz od jakiegos czasu mialem w planie zjesc
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PojeBAnNA »
ciekawe jest two 2-CB tylko ja nie rozumiem albo glupia jestem no jak jak mozna mylic to z MDMA gdzie to ma miec takie samo dzialanie??
  • 3273 / 930 / 5
@PojeBAnNA
W bardzo niskich dawkach jest trochę podobne.
  • 33 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ralphi3 »
Pamiętacie kiedyś były takie żółte supermany. Czy one były na 2C-B? Faza mega podobna do X, ale bardziej intensywna / nachalna. Lekkie wizuale rozpływające się / falujące dłonie, super-potliwość, uczucie rozkoszy jak po X. 2 C-B?
Uwaga! Użytkownik Ralphi3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PodrozeSojera »
Nie wiem które supermany masz na mysli lecz w moje okolicy byly one na PMA
2C-B spotkalem raz przez dawkowanie słabo wspominam pierwsze podejścia.
ogólnie substancja fajna tylko w mikrodawkach.
  • 3273 / 930 / 5
Mikrodawki 2C-B to o kant chuja ;d Ogólnie substancja solo dla mnie jest nudna dosyć ALE jak dorzucić do tego balony, a jeszcze lepiej kwasa to się robi ciekawie.
  • 128 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: _bonnie »
Ja tam lubię 2C-B, ale trzeba jeść bardzo rzadko żeby miało to swoją magię. I podanie tylko w nos, bo bodyload jest dla mnie nie do przejścia, nie lubię biegać i rzygać w tym samym czasie ^^
  • 3651 / 999 / 2
Nieprzeczytany post autor: blackgoku »
Po pierwsze, nie podajemy źródła pochodzenia (nawet ogólnego), @juzjestemgrzeczny za to już byłby warn, ale wybaczam.
Po drugie, 2C-B nie rozpierdala żołądka. Chyba że ktoś już ma rozpierdolony, to może podrażniać. Ten rozpierdol to "bodyload" i nie jest on szczególnie związany z działaniem drażniącym, a z działaniem substancji na receptory.
Po trzecie. Według mnie ciężko jest dostać teraz oryginalne 2C-B bez dodatków. TO jest RC a nie klasyk tj. MDMA. Wspaniała substancja, ale większość osób nie jest chętna do regularnego brania 2C- stąd też nie opłaca się tego produkować w dużych ilościach. A pod postacią 2C-B można sprzedać inne substancje, szczególnie z nieciekawymi wypełniaczami.
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.