22 września 2019izopropylofenidat pisze: straszne gowno to 2cb jak ktoś ma wrażliwy żołądek to niech nie bierze... dostałem od znajomego niedawno jakis profesjonalny sort z Holandii ktory kazdy chwali i co? przez całego tripa chciało mi się rzygać, czego się spodziewałem ALE z tego powodu dzien wczesniej nic nie jadłem, a przed tripem wpierdoliłem z 50g imbiru i mase innych specyfikow anty-nudnościowych
chuja to dało, cały trip zepsuty przez nudności
Podziel się posiłkiem, chamie
W bardzo niskich dawkach jest trochę podobne.
Podziel się posiłkiem, chamie
Po drugie, 2C-B nie rozpierdala żołądka. Chyba że ktoś już ma rozpierdolony, to może podrażniać. Ten rozpierdol to "bodyload" i nie jest on szczególnie związany z działaniem drażniącym, a z działaniem substancji na receptory.
Po trzecie. Według mnie ciężko jest dostać teraz oryginalne 2C-B bez dodatków. TO jest RC a nie klasyk tj. MDMA. Wspaniała substancja, ale większość osób nie jest chętna do regularnego brania 2C- stąd też nie opłaca się tego produkować w dużych ilościach. A pod postacią 2C-B można sprzedać inne substancje, szczególnie z nieciekawymi wypełniaczami.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.