Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 539 / 35 / 0
Może być też tak, że przepaliłaś sobie styki i magia nigdy nie wróci, ale przerwa na pewno ci nie zaszkodzi. Pół roku to chyba rozsądny czas, oczywiście w tym czasie lepiej nie tykaj innych empatogenów również.

Co do dawki - ostatnio czytałem teorię, że dawka MDMA nie jest wcale zależna od masy ciała i idealna to 120mg (mówimy o czystym sorcie). Coś w tym jest, bo ja zarzucam tak 3-4 razy w roku i 100mg jest całkiem dobrze odczuwalne.
  • 954 / 52 / 0
Sierpień pisze:
Co do dawki - ostatnio czytałem teorię, że dawka mdma nie jest wcale zależna od masy ciała i idealna to 120mg (mówimy o czystym sorcie). Coś w tym jest, bo ja zarzucam tak 3-4 razy w roku i 100mg jest całkiem dobrze odczuwalne.
Czysta emka mniej więcej tak jest dawkowana (90-140), ale jak wszystko jest w jakimś stopniu zależne od masy ciała/płci, pod warunkiem brania w takiej częstotliwości jak wyżej, albo chociaż ograniczenia do 3 miesięcy - idealnie. Inaczej ma się sprawa u osób ( :rolleyes: ) które dość często najdzie chęć, a że tolerancja to kurwa i nikomu nie odpuszcza, to też odgrywa swoją rolę, skąd dawki mogą być kosmicznie większe, ale nawet pomijając to, to na pierwszy raz nie dasz tyle samo typowi 150kg i lasce 50kg, bo "stała dawka". Gówno prawda, indywidualne dopasowanie - klucz. :old:
  • 2876 / 267 / 0
czystej emki to praktycznie nikt nie dawkuje, przedział czystości to 80-84%
  • 954 / 52 / 0
No, taką miałem na myśli. Ale to tylko potwierdza moje słowa - jeszcze różnice sortów. nie ma czegoś takiego jak "określona dawka bez względu na wszystko". Nie ma nawet kurwa dwóch identycznych jabłek, nawet jeżeli oba ważą podobnie. O to mi chodzi, tok myślenia, nie konkretne ilości (dane, że skala czystości zamyka się w 80-84% w temacie MDMA w Polsce też potwierdzone oczywiście? Nie ma żadnych wałów i nikt nie dostaje np. kurwa 69%? Obliczyłeś to ze wzoru na deltę, czy wymyśliłeś sobie po prostu?). Ja jebie.
  • 4 / / 0
Czy spotkał się ktoś z MDMA w kapsułkach? Bo mam możliwoś nabycia takowych a nie wiem czy mogę im zaufać że tak powiem i zostać przy zwykłych cukierkach
  • 2876 / 267 / 0
a co za problem mieć MDMA w krysztale i kupić kapsułki żelowe i podzielić?
  • 4 / / 0
Nie wiem, temu pytam :D
  • 2876 / 267 / 0
to po prostu może być jakakolwiek substancja, niekoniecznie MDMA, zobacz sobie jak wygląda kryształ tej subtancji, bo jest dość charakterystyczny, szczególnie zapach
  • 4 / / 0
Kryształ MDMA widziałem lecz nie miałem okazji go wąchac, do czego mógł byś ten zapach porównać?
Zapach anyżu powinien mieć jeśli dobrze kojarzę?

nie pisz 3 postów pod rząd w krótkim odstępie czasu, staraj się wszystko co ważne umieścić w jednym poście - WRB
  • 853 / 57 / 0
@Up

Ogólnie zapach słodki, a smak gorzki w hui.
Natomiast co do tego 84% to narosły i to nie tylko u nas a wszędzie mity.
Nie jestem chemikiem więc sobie wygoglujcie ale na chłopski rozum czyste MDMA to 84% MDMA i 16 HCL, co daje 100%.
Realnie(piszę tu o nieżenionym towarze) czystość waha się między 80 do 90+

btw z tymi stałymi dawkami do się nie zgodzę i nie piszę tu tylko o mnie ale sporo się naobserwowałem jak różne dawki działają na różnych ludzi i to to z nie przepalonymi stykami.Zresztą nie tak łatwo je przepalić co widzę akurat po sobie;)

delete zbędnego cytatu /d5
ODPOWIEDZ
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.