Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Co do dawki - ostatnio czytałem teorię, że dawka MDMA nie jest wcale zależna od masy ciała i idealna to 120mg (mówimy o czystym sorcie). Coś w tym jest, bo ja zarzucam tak 3-4 razy w roku i 100mg jest całkiem dobrze odczuwalne.
Sierpień pisze:Co do dawki - ostatnio czytałem teorię, że dawka mdma nie jest wcale zależna od masy ciała i idealna to 120mg (mówimy o czystym sorcie). Coś w tym jest, bo ja zarzucam tak 3-4 razy w roku i 100mg jest całkiem dobrze odczuwalne.
Zapach anyżu powinien mieć jeśli dobrze kojarzę?
nie pisz 3 postów pod rząd w krótkim odstępie czasu, staraj się wszystko co ważne umieścić w jednym poście - WRB
Ogólnie zapach słodki, a smak gorzki w hui.
Natomiast co do tego 84% to narosły i to nie tylko u nas a wszędzie mity.
Nie jestem chemikiem więc sobie wygoglujcie ale na chłopski rozum czyste MDMA to 84% MDMA i 16 HCL, co daje 100%.
Realnie(piszę tu o nieżenionym towarze) czystość waha się między 80 do 90+
btw z tymi stałymi dawkami do się nie zgodzę i nie piszę tu tylko o mnie ale sporo się naobserwowałem jak różne dawki działają na różnych ludzi i to to z nie przepalonymi stykami.Zresztą nie tak łatwo je przepalić co widzę akurat po sobie;)
delete zbędnego cytatu /d5
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.