Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Co do dawki - ostatnio czytałem teorię, że dawka MDMA nie jest wcale zależna od masy ciała i idealna to 120mg (mówimy o czystym sorcie). Coś w tym jest, bo ja zarzucam tak 3-4 razy w roku i 100mg jest całkiem dobrze odczuwalne.
Sierpień pisze:Co do dawki - ostatnio czytałem teorię, że dawka mdma nie jest wcale zależna od masy ciała i idealna to 120mg (mówimy o czystym sorcie). Coś w tym jest, bo ja zarzucam tak 3-4 razy w roku i 100mg jest całkiem dobrze odczuwalne.
Zapach anyżu powinien mieć jeśli dobrze kojarzę?
nie pisz 3 postów pod rząd w krótkim odstępie czasu, staraj się wszystko co ważne umieścić w jednym poście - WRB
Ogólnie zapach słodki, a smak gorzki w hui.
Natomiast co do tego 84% to narosły i to nie tylko u nas a wszędzie mity.
Nie jestem chemikiem więc sobie wygoglujcie ale na chłopski rozum czyste MDMA to 84% MDMA i 16 HCL, co daje 100%.
Realnie(piszę tu o nieżenionym towarze) czystość waha się między 80 do 90+
btw z tymi stałymi dawkami do się nie zgodzę i nie piszę tu tylko o mnie ale sporo się naobserwowałem jak różne dawki działają na różnych ludzi i to to z nie przepalonymi stykami.Zresztą nie tak łatwo je przepalić co widzę akurat po sobie;)
delete zbędnego cytatu /d5
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.