Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Zdziwilem sie tylko, ze jak zszedlem z innych opio i jade na Tramalu kilka miechow tak ten fnt na mnie dziala. 1mg to bylo az za slabo, jedynie skreta zaleczylem. Nie rozumiem...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
400 mcg - za słabo
400 mcg + 4 mg klonazepamu - średnio
400 mcg + 4 mg klonazepamu + bimber + trawa = pojawiły się już noddy
jebłem
600mcg + 4 mg klona było ok
kończy mi się fent bo żem lekko go trochę porozdawał jako rosyjskie narkotyki i zamierzam dziś przykurwić 800 mcg i osiągnąć tybetański spokój. Będzie ze mną reanimator w razie co więc nie ma się czego bać
Tego fenta to trzeba rzeczywiście chyba walić w kabel bo on się dziwnie lajtowy wydaje, nie umiem tego opisać, ale no jakiś taki inny jest. Nie upierdala psychiki takim młotkiem jak np. morfina. Kiedyś stestuję, gdy go znów wykombinuję
Coś mi się wydaje, że fentanyl robi się coraz mniej popularny, mam rację?
Powód: cut
Drag@ nie oszukujmy się zdobycie fenta od lekarza jest kurewsko trudne, a fałszywy róż jest podejrzliwy, acz da się go uspokoić i zrealizować swoje plany. Tylko idzie za to beknąć wraziewu
Nie wiem co to róż, albo nie chcę wiedzieć, lubię konkrety, nie lubię o nich na forum pisać. Pozdrawiam.
swoja drogą, to chyba lepiej zakurwic w płuco niz w morde pakowac? Nie przykleja sie plastra, a plucze goracą wodą mordę i jest si.
Przyjebałem dziś 2 x 750 mcg, nie no kurwa tego albo się z alko nie łączy, albo jakaś fentanylowa pizda jestem, albo po prostu muszę to przykurwić dożylnie, bo czuję się jak po max 700 mg tramadolu. Różnica taka, że fent czuję jako substancję jakby pochodzenia naturalnego, bez defektów, bez żadnych wjazdów na ciało, które oferuje np.: kodeina, trampek. A tramp czy koda odczuwam jako chemiczne ścierwo, wolę dexa tyylko nie jebcie mnie hipokryzją lub innymi działami. Zjedźcie mnie teraz, bo i tak spluwam na to ;)
Ta, wiem, inne substancje, inne profile, inna liga, itd/itp.
fent p.o. nie ta metoda podania dla mnie, to się iv wali i chuj, ewentualnie podczas raka być może ta substancja działa inaczej zażywana po bożemu; Jak dla mnie nieco ciężko dostępna substancja, która nie jest warta zachodu. Czystość działania jak najbardziej ok, każdy inny opioid/opiat może zazdrościć, ale ogarnianie fenta na własną rękę to za duży jardkor, żeby się z tym Jebać.
W Polsce leczyć bólu leczyć się nie chce, dlatego do bólu jest bupra, tram i inne chujstwa. Mi na złamana rękę ze zwichniętym obojczykiem zalecali apap
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.