Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 291 / 7 / 0
Bardzo dużym wyznacznikiem dobrych ciastek jest ich zapach i krysztaly ktore sie w nim znajdują czym ich wiecej tym drops lepszy ;)
  • 1167 / 13 / 0
na mnie dzialaly tak rozwe sowy z holandi mocna dawka lub jakis miks w nich bo dosc mocno na serducho mi weszlo
  • 466 / 10 / 0
oskar49 pisze:
Bardzo dużym wyznacznikiem dobrych ciastek jest ich zapach i krysztaly ktore sie w nim znajdują czym ich wiecej tym drops lepszy ;)
ja mam diamenty ktore jak okresla dill pachną anyżem ( chuj wie co to jest). Wstawie jutro foto. CO o tym sadzisz?
  • 954 / 52 / 0
@up
Nie chcesz wiedzieć co to jest anyż. Uwierz mi. Miałem "przyjemność" spróbować żelki o tym smaku i od tamtej pory mijam kilometrowym łukiem. Może w przypadku piguł nie jest to wyznacznikiem, ale ja podszedłbym do tego z dystansem, sam smak mnie odrzuca, a co dopiero przeżyć anyżową fazę XD.
  • 1817 / 110 / 0
Też mi się nie wydaje żeby anyż był wyznacznikiem czegokolwiek w temacie piguł. ;) Po prostu utożsamiacie wszystko z ta pigułą która akurat u was dobrze zadziała i tyle, i to już zauważyłem któryś tam raz. Tak jest moje teoria.
  • 291 / 7 / 0
Nie chodzi o smak tylko o odpowiedni zapach dobrych piguł nie jest on tak wyczuwalny np przy jednej sztuce ale jak masz ich więcej to poczujesz ten zapach na pewno, dużo ludzi określa ten zapach jako anyzowy. Co do diamentów to jak z hol to na pewno na MDMA i jak tak pachną to przeplow je jeszcze na pół i obczaj kryształki bo to najlepszy wyznacznik. Jak piguła ma 200+ to nawet nie trzeba przepolawiac tylko odrazu widać kryształy Wszędzie jak w przypadku breitlingow.
  • 466 / 10 / 0
@Up
niedlugo wstawie foto, nawet jedna jebie anyzem. Ogolnie najmocniejsze jakie jadlem po 1 diamencie jest 8h czapy... Ogolnie ogien

wywalam zbędny cytat /d5
  • 291 / 7 / 0
Przy 200+ mawet przy jednej wlasnie czuc ten zapach ;) Jak masz diamenty z holki to beda tak dzialac jak opisujesz ;) Przepołow je na pol i zobacz czy sie wysypaly krysztaly na pewno je odróznisz od kolory pigul :)
  • 3406 / 535 / 0
Po rozkruszeniu tabletek extaz w drobny pył, dobrze wszystko się rozpuści w drinku etc ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 299 / 11 / 0
Powinno, najlepiej do kielona, bo jak wszystko sie nie rozpusci, to jeszcze raz czegos nalejesz i do konca wypluczesz.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.