Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
oskar49 pisze:Bardzo dużym wyznacznikiem dobrych ciastek jest ich zapach i krysztaly ktore sie w nim znajdują czym ich wiecej tym drops lepszy ;)
Nie chcesz wiedzieć co to jest anyż. Uwierz mi. Miałem "przyjemność" spróbować żelki o tym smaku i od tamtej pory mijam kilometrowym łukiem. Może w przypadku piguł nie jest to wyznacznikiem, ale ja podszedłbym do tego z dystansem, sam smak mnie odrzuca, a co dopiero przeżyć anyżową fazę XD.
niedlugo wstawie foto, nawet jedna jebie anyzem. Ogolnie najmocniejsze jakie jadlem po 1 diamencie jest 8h czapy... Ogolnie ogien
wywalam zbędny cytat /d5
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.