Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
oskar49 pisze:Bardzo dużym wyznacznikiem dobrych ciastek jest ich zapach i krysztaly ktore sie w nim znajdują czym ich wiecej tym drops lepszy ;)
Nie chcesz wiedzieć co to jest anyż. Uwierz mi. Miałem "przyjemność" spróbować żelki o tym smaku i od tamtej pory mijam kilometrowym łukiem. Może w przypadku piguł nie jest to wyznacznikiem, ale ja podszedłbym do tego z dystansem, sam smak mnie odrzuca, a co dopiero przeżyć anyżową fazę XD.
niedlugo wstawie foto, nawet jedna jebie anyzem. Ogolnie najmocniejsze jakie jadlem po 1 diamencie jest 8h czapy... Ogolnie ogien
wywalam zbędny cytat /d5
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.