Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
Tak wiem tak też robiłem ale przefiltrowałem tylko raz przez chusteczkę higieniczną i strzeliłem mleko.
  • 1241 / 9 / 0
cos zle zrobiles bo ja tez filtruje tylko 1 raz a mam krysztal

- wez z pol chusteczki chigieniczniej wsadz do strzykawki
- docisnij tlokiem mocno
- zwilz woda
- docisnij jeszcze raz mocno w tym samym czasie zatykajac palcem wylot ze strzykawki (tam gdzie igle zakladasz) i wyciag energicznie tlok wtedy (filter) z chusteczki pozostanie na miejscu
- przelej rozpuszczona tabse do tej strzykawki ... jesli zrobiles filtr dobrze nic nie bedzie kapac
- teraz tlok do strzykawki i cisniesz ile bozia sily dala (ciezko bedzie)
plyn powinien byc krystalicznie czysty
  • 64 / / 0
Za słabo filtr ubiłem. Miałem zamiar przefiltrować to jeszcze raz ale już na taki dupościsku byłem że olałem to i walnąłem. W sensie nie takie definitywne mleko tylko trochę był jeszcze mętny roztwór .
  • 231 / 2 / 0
dobrą opcją byłoby chyba przepuszczenie tego przez filtr strzykawkowy tego typu [0,2 µm]:
http://sklep.chemland.pl/index.php?main ... ts_id=3151
albo takiego:
http://www.apothicom.org/sterifilt.php
niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ponieważ ja sam się nie kłuję.
niestety są one dość drogie biorąc pod uwagę, ze są jednorazowe.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 523 / 2 / 0
Nie wiem czy ktoś tu oglądał Reindeerspotting? Zajebisty film, o uzależnieniu od bupry z subutexu właśnie. Jak ktoś nie oglądł to serdecznie polecam- tam właśnie jest pokazane jak walą ten subutex bez filtracji, poprostu rozpuszczają tabletkę i cyk. A tam jest talk, i walenie czegoś takiego może bardzo zaszkodzić, przede wszystkim na oczy, widzenie, i na wygląd powiek i okolic oczu (ciemne, jakby spuchnięte, 100x bardziej ciemne niż od mocnego niewyspania), tam w Reindeerspotting jest właśnie ten efekt pokazany, w drugiej połowie filmu od walenia tego talku bez filtracji kumpel tego głównego bohatera wygląda jak żywy trup.
Generalnie film polecam w chuj: w moim prywatnym rankingu przebija filmy o podobnej tematyce, bo nie było to reżyserowane tylko spontanicznie nagrywane przez xx miesięcy, a później jak wyszła z tego ciekawa i pouczająca historia to zostało profesjonalnie zmontowane. Przebija Reqium for a Dream (jak dla mnie of kors).
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012 przez awzan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 64 / / 0
jest na youtubie ale nie przetłumaczony, a tych skandynawskich paplanin ni chuja nie idzie skumać.
  • 1241 / 9 / 0
mnie sie wydaje ze w tym filmie poprostu nie ma scenek z filtracja bo napjpeirw gosc pakuje tabse w szczykawke rozpuszcza -------------a nastepna scena zwykle pokazuje jak strzela juz. Prosze jednak popatrzec uwaznie podczas strzalu roztwor w strzykawce jest klarowny ... specjalnie to kilka razy patrzylem - no chyba ze ja jestem slepy ?
  • 425 / 33 / 0
Widziałem ten film i jest to najlepszy film jaki powstał o buprze. W Finlndii bupra jest bardziej popularna od speeda. Oni rzeczywiście walą to bez filtracji. Napisy są dostępne po angielsku. Główny nohater powiesił się będąc w Tajlandii. Na necie wyciekły bardzo mocne zdjęcia zwłok jak wiszą, jeszcze przed odcięciem sznura.
  • 154 / 1 / 0
W fin cpuny kradna radia z samochodow na bupre, i maja jeszcze jakies dziwne te plastry/tabletki.
Na dodatek wszyscy sa mega znoddowani a mi ona daje power do zycia :|
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
albo niedokładnie przeszukałam dział, albo jeszcze nikt o tym tu nie wspomniał.

słyszałam, że bupra i rolki w szkle w jedenj pompie sprawiają, że bupra ma coś w rodzaju wjazdu.
słyszeliście o tym? jak to działa?
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.