Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
24 kwietnia 2021g3no pisze: W moim rodzinnym "mieście" Hasan to z kolei kebab... piko a kanna to dość duża rozbieżność.
Tam gdzie ja zostałem wysłany na, powiedzmy, leczenie to królowali alkusy. Niektórzy się przechwalali heroiną czy mefem, ale podchodziłem do tego z dystansem, dla mnie to po prostu banda złodzieji. Nie wiem czy się nie zagalopowałem w swego rodzaju off top. Ad rem, może powtórzę pytanie, które zadałem obok: czy na terenie Polski są obecnie jeszcze jakie legalne synth kanna?
Żadne kanna już nie są legalne.
@Rudy1092
Zajebiscie to słyszeć. Ciekawe ile ludzkich żyć zmarnowało to świństwo.
Co to może być? Wygląda i pachnie jak zioło, ale na 100% to nie jest zioło.
Kupione w stacjonarce w niemczech niedaleko berlina.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.