Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
maksymalny czas wykrywania

-marihuana 95 dni
-amfetamina 9 dni
-mefedron
-MDMA 2 dni
-kokaina 22 dni
  • 440 / 31 / 0
Zdziwiłeś mnie z tym koks.em. Z tego co słyszałem to szybko się metabolizuje i maksimum to 2 dni. Możesz zarzucić jakimś sosem?
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
@Up

Dane na podstawie: Ther Drug Monit • Volume 26, Number 2, April 2004, Detection Times of Drugs of Abuse in Body Fluids

zbędny cytat /d5
  • 62 / 1 / 0
Nie wiedziałem czy napisać w TYM temacie czy w tym o MDMA, ale wypadliście w wyliczance. Czy jest jakaś średnia ilość MDMA (w mg) która całkowicie wypłukuje organizm z serotoniny, czy też raz może być to łącznie 300mg w pigułach, a innym razem 600mg, także w pixach?
  • 1167 / 13 / 0
jeden po 300 bedzie mial pustke w glowie przez tydzien a inny po 600 kwestia osobnicza. Lecz przy 300 moze to byc jeden dwa dni obnizonego nastroju.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 486 / 27 / 0
300 to jedynie Twoje rozważania?
Nie wiem, czy jest jednoznaczna odpowiedź na Twoje pytanie, każda dorzutka MDMA działa inaczej, i ciężko wyczuć te granice. Im więcej dorzucasz tym bardziej rozleniwiona staje się faza, aż do nieogaru, tudzież zespołu serotoninowego.
Granica jest elastyczna chyba, zależnie od doświadczenia; indywidualnej tolerki.
IMO więcej niz max 3 dorzutki nie ma sensu brać, lepiej przeciągnąć faze THC, bądź trochę władka dociągnać.
ciris@tutanota.com
  • 3 / / 0
Prosze powiedzcie mi czy mieszanie MDMA z 3mmc/4cmc mocno ryzykowne?
  • 1817 / 110 / 0
Jeśli masz zamiar wrzucić do 3 razy max to według mnie żadnego ryzyka nie ma. Jak masz zamiar dorzucać jak pojebana przez kilka dni to oczywiście bardzo ryzykowne ( a i to mało powiedziane, bo to po prostu byłoby CHORE ), ale to chyba jest logiczne i chyba to wiesz. ;)
  • 4 / / 0
ogólnie to dzień dobry - mój pierwszy post!
a pytanie brzmi (w sumie teza): w Polsce nie ma dobrego [czystego] ecstasy - zgadzacie się? ja jestem strasznie nakręcony żeby spróbować, ale są problemy z dostępem, znajomi przekonują, że jakieś lipne tabsy są wszędzie rzekomo w obiegu - prawda eto czy fałsz?
  • 1121 / 157 / 0
Fałsz.
Zależy od regionu, ale uważam że można w polsce w trafić na dobre pixy.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.