Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
-marihuana 95 dni
-amfetamina 9 dni
-mefedron
-MDMA 2 dni
-kokaina 22 dni
Dane na podstawie: Ther Drug Monit • Volume 26, Number 2, April 2004, Detection Times of Drugs of Abuse in Body Fluids
zbędny cytat /d5
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Nie wiem, czy jest jednoznaczna odpowiedź na Twoje pytanie, każda dorzutka MDMA działa inaczej, i ciężko wyczuć te granice. Im więcej dorzucasz tym bardziej rozleniwiona staje się faza, aż do nieogaru, tudzież zespołu serotoninowego.
Granica jest elastyczna chyba, zależnie od doświadczenia; indywidualnej tolerki.
IMO więcej niz max 3 dorzutki nie ma sensu brać, lepiej przeciągnąć faze THC, bądź trochę władka dociągnać.
a pytanie brzmi (w sumie teza): w Polsce nie ma dobrego [czystego] ecstasy - zgadzacie się? ja jestem strasznie nakręcony żeby spróbować, ale są problemy z dostępem, znajomi przekonują, że jakieś lipne tabsy są wszędzie rzekomo w obiegu - prawda eto czy fałsz?
Zależy od regionu, ale uważam że można w polsce w trafić na dobre pixy.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.