Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
-marihuana 95 dni
-amfetamina 9 dni
-mefedron
-MDMA 2 dni
-kokaina 22 dni
Dane na podstawie: Ther Drug Monit • Volume 26, Number 2, April 2004, Detection Times of Drugs of Abuse in Body Fluids
zbędny cytat /d5
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Nie wiem, czy jest jednoznaczna odpowiedź na Twoje pytanie, każda dorzutka MDMA działa inaczej, i ciężko wyczuć te granice. Im więcej dorzucasz tym bardziej rozleniwiona staje się faza, aż do nieogaru, tudzież zespołu serotoninowego.
Granica jest elastyczna chyba, zależnie od doświadczenia; indywidualnej tolerki.
IMO więcej niz max 3 dorzutki nie ma sensu brać, lepiej przeciągnąć faze THC, bądź trochę władka dociągnać.
a pytanie brzmi (w sumie teza): w Polsce nie ma dobrego [czystego] ecstasy - zgadzacie się? ja jestem strasznie nakręcony żeby spróbować, ale są problemy z dostępem, znajomi przekonują, że jakieś lipne tabsy są wszędzie rzekomo w obiegu - prawda eto czy fałsz?
Zależy od regionu, ale uważam że można w polsce w trafić na dobre pixy.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.