Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 329 / 5 / 0
Jak bardzo tolerancja na alkohol przekłada się na tolerke na alpre i inne benzo?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 299 / 6 / 0
zalezy ile pijesz ja nigdy nie pilem jakos nalogowo zeby najmniej litra dziennie pic. Jest tolerancja krzyzowa, ale jak zanim zaczalem brac benzo pilem po kilka piwek na dzien to jak sprobowalem benzo dzialalo i tak. Najgorzej niszczysz tolerke jak laczysz benzo z alko, to szybko idzie w gore ale da rade ogarnac. Łatwo w tedy poplynac i obudzic sie po jakims czasie bez benzo z wyrobiona tolerancja. Ale jesli z glową urzywasz to tak sie nie stanie, ale ciezko brac benzo z glowa. Ale znam wiele osob co w chuj pija a mimo to jak zarzucą benzo to ich klepie i to cwiartka leku. Ale wiadomo kazdy ma inaczej, na mnie alpra wogole nie dziala nawet jak bym nie pil, po prostu nie odczuwam jej dzialania
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 54 / / 0
Czy według was na działanie przeciwlękowe faktycznie nie rozwija się tolerancja? Ulotki i oficjalne źródła tak mówią, ale jakos mi się wierzyć nie chce. Jakoś 1,5tyg temu pierwszy raz spróbowałem alpry - 0.5mg, efektem było więcej odwagi i większa rozmowność, ale może to tylko placebo... kto wie. Znajomy powiedział mi że nawet od pierwszego razu się rozwija tolerancja i nastepnym razem musze juz brac 1mg, pozniej przez jakis czas 1,5mg, pozniej 2 itd. Stosuje to tylko doraźnie przed stresującymi sytuacjami czyli jakos tak pewnie raz w miesiącu będzie
  • 1343 / 18 / 0
Glupoty, nie raz mialem stan, ze po 0,5mg sie ddalo egzystowac, a po 1mg film sie urywl i sennosc nie do opanowania.
Zalezy jak czesto uzywasz, ale to praktycznie jest lek i jezeli oczekujesz, ze po 0,5mg Ci odjebie faza, to sie mylisz
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 410 / 19 / 0
Jak stosujesz raz na miesiac to mysle ze reakcja moze byc nieprzewidywalna, polecam stala suplementacje na niskich dawkach. Sprawi ona, ze prawdopodobnie uzyskasz efekt przeciwlekowy kazdego dnia, bez faz, luk w pamieci no i rowniez nie bedzie problemu z odstawka. Przeciez alpra to suplement diety to tak jak vit C rano do sniadanka i hop do pracy :D :D

btw zabujcanobuw masz piękny avatar %-D, grasz w tibie? :-)
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 609 / 16 / 0
zabujcanobuw pisze:
Znajomy powiedział mi że nawet od pierwszego razu się rozwija tolerancja i nastepnym razem musze juz brac 1mg, pozniej przez jakis czas 1,5mg, pozniej 2 itd.

Nie słuchaj znajomego, na jednej dawce można jechać stosunkowo długo.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 19 / 0
tak jak punk up, oczywiscie ze mozna a najwiekszym bledem jest jej zwiekszanie dla "zabawy" wtedy tolera rosnie od takich zwiekszen i wahan w dawkowaniu i zatraca sie efekt terapeutyczny leku :D Sprawdzone na mojej skorze :P
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 1 / 0
Kto się spotkał z alprą w formie bollterkow? Są one nasączane roztworem 1,2mg alpry.
Warto brać?
  • 1203 / 21 / 0
@up jeśli to rzeczywiście alpra i to na blotkach to pewno, że warto brać. No jeszcze zależy to oczywiście od ceny ;)
Jak możesz to podaj w dziale "Sprzedawcy" (albo lepiej na priv ;-) ) gdzie takie cudo można nabyć.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 691 / 54 / 0
Czy alpre można rozkruszyć i podać donosowo (snif? I czy zadziała mocniej/szybciej?
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?