Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Z 12 lat temu to w okolicy 20-25 listopada widziałem największe wysypy na 3 miejscówkach ever, chociaż fakt, że raz na kilka lat na nie zaglądam, więc kto wie co się tam działo w innych latach od tamtego czasu w okresie października, ale co byłem te kilka dobrych razy od tamtego czasu to słabizna. Na jednym miejscu to dywan łysiczek po horyzont zasięgu wzroku. Coś pięknego! W tym roku sporo zamieram pojeździć za łysymi. Oby pogoda dopisała :D Pierwszy wypad za tydzień jakoś planuję.
  • 4024 / 371 / 951
14 września 2024Pucek752 pisze:
W mazowieckim ktoś coś widział?
1 (literalnie: jedna) sztuka sfotografowana 9 sierpnia :
20240809_095146.jpg
Potem nie sprawdzałem, może jutro się wybiorę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 12 / 3 / 0
swietokrzyskie ktos znalazl juz bo ja nie (?
  • 776 / 179 / 0
Śląskie okolice Katowic pojawiły się pierwsze sztuki z tym że młodziutkie więc zostały na miejscu i niech sobie dorosną bo nigdzie się nie spieszy. Ta jedna miejscówka zawsze sypie pierwsza i często zastanawiam się dlaczego skoro na innych na moje oko są lepsze warunki a mimo to startują tam później, być może moje oko jednak się myli.

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych łowów dla wprawionych i szczęścia w poszukiwaniu dla nowych.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 4 / 3 / 0
zachodniopomorskie, byłem tylko na szybko obadać miejsce z poprzedniego roku i jeszcze za sucho, aczkolwiek wiem, że cierpliwość popłaca ;))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / / 0
łysiczki już są a jak z muchomorami u was? U mnie z roku na rok coraz większa lipa w tym póki co pustki ale może jeszcze się pojawia
  • 5 / 1 / 0
Jeden koleżka z zachodniopomorskiego zdradził swoją miejscówkę, sprawdziłem ostatnio i też nic. Pomorskie, na swojej miejscówce nic nie znalazl
  • 11 / 19 / 0
26 września 2024Puccydestroyer pisze:
łysiczki już są a jak z muchomorami u was? U mnie z roku na rok coraz większa lipa w tym póki co pustki ale może jeszcze się pojawia
Nie tak dobrze jak łyse ale muchomory już ususzone 😎
  • 17 / 1 / 0
Halo halo żyje tu kto?! :D Zbieracie coś ludziska? Na fb widzę, że powoli się rozkręca sezon i chyba wyskoczę dzisiaj lub jutro obadać miejscówki, chociaż w moich okolicach marna sytuacja z deszczami ostatnimi czasy w porównaniu do innych części Polski :/
  • 11 / / 0
@Skaj19 ja dziś byłem - bieda totalna, łąki puste. a skąd jesteś?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.