Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 798 / 136 / 0
Zależy jakie dragi. Opio, benzo, DXM i zolpidem to najlepiej sama w domu, bez świadków i bez zmuszania się do interakcji z ludźmi. Zioło bez znaczenia, byle nie przed pracą bo strasznie się schizuje tym że nie jestem w stanie nic ogarnąć. Fetę to w sumie ze znajomymi którzy też walą, najlepiej w mieszkaniu albo na miasto wyjść. MDMA to albo w klubie albo z chłopkiem w mieszkanku %-D
  • 3455 / 561 / 2
Zawsze sam w domu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 14 / 0
Ja to lubie skuna na klatce schodowej jarać żeby zapaszek był na powitanie hehe
  • 34 / 7 / 0
Lubię ćpać w towarzystwie mojego przyjaciela z Rosji i jego żony. Ostatnio podał mi mefedron dożylnie. To był mój 1 raz.
  • 311 / 44 / 0
25 stycznia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Zawsze sam w domu.
Podpinam się, samemu w hotelu, w plenerze i nigdzie indziej ludzie mnie męczą.
Chyba że pierwszy dzień ciągu to wyjdę coś pogadam z ziomkiem jednym czy dwoma ale w głowie ciągle kiedy wrócę do pokoju i zacznę walić konia
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.