Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 367 / 0
potwiedzam, alfa-PVP - do tego stajesz sie niewidzialny i trudno cie trafic oraz zostac schwytanym przez policje z prostego faktu, ze nie ma za co chwycic
  • 605 / 90 / 0
MDPV, a-PVP.
Szczególnie to drugie powodowało u mnie zawsze god mode.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 932 / 169 / 0
stare 4 mmc :D kurwa to wejście w bamboszach na cpn z takim pierdolnięciem na drzwi że każdy mnie się bał hahahaha a najlepsze że byłem święcie przekonany że nie widać po mnie. Obejrzenie wszystkich pólek, lekki komentarz do pracowników, podziękowanie za hot doga, ale ajkby się przeciwnik trafił to wybijam wszsystkich hahahahaha czasy śmieszne :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 347 / 75 / 0
Ja kiedyś u koleżki na domówce zlamalem nos gościowi dwa razy odemnie większemu, byłem porobiony wladem i do tego lała się wóda, gość przyjechał i zaczął się sapać do mnie, bo od zawsze miał do mnie jakiś problem, jak mu wyjebałem to schował się do samochodu i za chwilę odjechali, o całej sytuacji odpowiadali mi znajomi bo mi się film urwał, po jakimś miesiącu grubas znalazl mnie na mieście jak siedziałem ze znajomymi nad rzeką, byłem kompletnie najebany, nawet przysypiałem, nagle otwieram oczy i widzę tego gościa nademną, nie zdążyłem wstać i już leżałem, poszło parę kopów na mnie. Dlatego nie lubię samego alkoholu :D
  • 3455 / 565 / 2
MDPV alfa pvp amfa plus alko 3mmc
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 365 / 6
09 sierpnia 2021wiktoriaa0009 pisze:
Osobiście stawiałabym na flakkę (alfa-PVP). Jest to bardzo silny dopalacz, gdzieś słyszałam, że aby powstrzymać jedną osobę będącą pod wpływem tej substancji potrzeba aż 6 innych osób. Substancja ta powoduje działanie psychoaktywne-stymulujące już w mikrodawkach (1mg). Po alfie-pvp niespanie przez tydzień jest normą a nie odstępstwem i efektem ubocznym. Warto dodać, że alfa-PVP rozgrzewa organizm człowieka do 41 stopni celsjusza. Jest to bardzo dużo w porównaniu do inncych stymulantów. Osobiście, mimo lęku spróbowałabym tej substancji, pozdrawiam :).
Nie próbowała, a rozpisuje się jak znawca tematu.
Sekunduję - legitna alfa, przynajmniej dopóki nie zaczynasz widzieć policyjnych beretów w każdym aucie stojącym na parkingu :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 512 / 57 / 0
Chuj z takiej fazy jak flakka, tu nie jestes nie pokonany tylko rozjebany.

Niepokonany to dla mnie taka faza gdzie wszystko ogarniasz 100x szybciej, jestes w stanie wyrwac kazda laske samym wzrokiem jestes bogiem i do tego wygladasz jeszcze mega dobrze.

A takie cos wedlug mnie daje baclofen + koks.
Backlo usuwa wszystkie leki i te jak przesadzimy z koksem.
  • 510 / 14 / 0
@Up - baklo ma też tendencje do randomowego usuwania zawodnika, metodą grawitacyjną, w absolutnie dowolnym momencie i miejscu.

Mimo solidnej A., baklo położyło mnie znienacka spać. Na kuchence. I na rowerze, jadąc. I... lepiej nie wspomniam.
Także, ten, raczej się nie nadaje %-D.

Profil miorelaksacyjny też za nim nie przemawia. A przebija się i przez koko i amf. Sprawdzone info.

Ad rem tematu - klasyczny polski miks amph z etanolem. Dodałbym szczyptę rozdrażnienia na odstawce opio. I brak fajek.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 1223 / 487 / 0
Po żadnym narkotyku człowiek nie jest niepokonany, bo to sam fakt że bierzemy narkotyki oznacza że jesteśmy pokonani, nawet jeśli czasem uda się wygrać jakąś bitwę to wojna jest przegrana.
  • 595 / 82 / 0
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.