Szczególnie to drugie powodowało u mnie zawsze god mode.
09 sierpnia 2021wiktoriaa0009 pisze: Osobiście stawiałabym na flakkę (alfa-PVP). Jest to bardzo silny dopalacz, gdzieś słyszałam, że aby powstrzymać jedną osobę będącą pod wpływem tej substancji potrzeba aż 6 innych osób. Substancja ta powoduje działanie psychoaktywne-stymulujące już w mikrodawkach (1mg). Po alfie-pvp niespanie przez tydzień jest normą a nie odstępstwem i efektem ubocznym. Warto dodać, że alfa-PVP rozgrzewa organizm człowieka do 41 stopni celsjusza. Jest to bardzo dużo w porównaniu do inncych stymulantów. Osobiście, mimo lęku spróbowałabym tej substancji, pozdrawiam :).
Sekunduję - legitna alfa, przynajmniej dopóki nie zaczynasz widzieć policyjnych beretów w każdym aucie stojącym na parkingu :D
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Niepokonany to dla mnie taka faza gdzie wszystko ogarniasz 100x szybciej, jestes w stanie wyrwac kazda laske samym wzrokiem jestes bogiem i do tego wygladasz jeszcze mega dobrze.
A takie cos wedlug mnie daje baclofen + koks.
Backlo usuwa wszystkie leki i te jak przesadzimy z koksem.
Mimo solidnej A., baklo położyło mnie znienacka spać. Na kuchence. I na rowerze, jadąc. I... lepiej nie wspomniam.
Także, ten, raczej się nie nadaje
Profil miorelaksacyjny też za nim nie przemawia. A przebija się i przez koko i amf. Sprawdzone info.
Ad rem tematu - klasyczny polski miks amph z etanolem. Dodałbym szczyptę rozdrażnienia na odstawce opio. I brak fajek.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.