Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 408 / 106 / 0
Przeciez mozesz w czyms rozpuscic, ewentualnie zawiesina w tych 50ml plynu. Co ci przeszkadza wieksza pojemnosc. A kamuflaz bardzo praktyczny. Btw gdzies na forum czytalem anegdotke jak typ dostal - jako hel - najprawdopodobniej odparowane krople, jako ze dzialanie opioidowe jako takie bylo, no ale ten posmak po strzale cos taki podejrzany :)
  • 388 / 45 / 0
13 listopada 2024punktWymianyIgiel pisze:
no ale te shoty na przedtreningówkę to mają po co najmniej 50ml xd (a takiego to i tak nie widziałem, po prostu biorę na wiarę, że może taki jest. Najmniejsze co widziałem to 80ml, a tak to po 100/120 mają). 50ml shot toż to pół dużej butli trampka.. Niemniej jednak dzięki za poradę. Kiedyś z labu podwędziłem garść 'eppendorfek' (przynajmniej tak na to mówili) - takich plastikowych małych probówek, tyle że one też po 1.5ml miały to by trzeba było po 2-3 takie robić per zestaw, ale jakaś opcja. Szkoda, że gdzieś je pizgnąłem w kąt dawno temu i tyle jem widział..
Na Ali masz przeciez wszystko AliExpress:
7,68zł | 5PCS 30/50/100ML Refillable Empty Plastic Transparent Bottle with Flip Cap Portable Squeeze Shampoo Conditioner Travel Bottles
https://a.aliexpress.com/_Ez6Ayez

Nawet po 10ml widziałem.
  • 28 / 4 / 0
@FotherMucker Dziękuję za poradę, buteleczki takie spoko opcja. Niemniej zapomniałem, że jestem debilem (czasem się tak zdarza, jak człowiek na co dzień jest głupi, to zapomina, że taki właśnie jest). Przecież ja używam regularnie kropli do oczu i takich buteleczek po 10ml z kropidłem to ja zużywam średnio 2 na miesiąc. Wziąłem więc pustą, wypełniłem i spoko sprawa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?