Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
Chyba chodzi o kopalnię.

Najgorszym pomysłem po ćpaniu są telefony. Te przychodzące i te wychodzące.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 5299 / 104 / 0
Ignis pisze:
Co to jest silezja ?
Ślunsk zapewne.

Co zrobiłęm najgorszego? Zarejestrowałem się tutaj %-D To dopiero przychodzi z czasem; myślę, że to najgorsza rzecz ino wtedy, kiedy jestem trzeźwy, bo jak nie jestem to wale nie żałuję. Znaczy nie żebym w ogóle żałował czy coś, tak se gdybam jeno
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 425 / 3 / 0
Centrum handlowe Silesia City Center :-)

btw:
idontknow pisze:
Chyba chodzi o kopalnię.
Ta, wkręcili ojca znajomej, że znaleźli ją najebaną na kopalni %-D
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2014 przez Jean la Chouette, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 2878 / 21 / 0
Hyperreal %-D
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 33 / / 0
żle napisałem, bo nie pamiętam jak się prawidłowo powinno napisać. Nie dałeś w cudzysłowie tego, więc jest to taki duuży sklep w Katowicach. Jest tam dużo aptek.
49747033
jak komuś nudno.
  • 31 / / 0
Pomysł raczej na dragi a nie po dragach. Do tego nie do końca mój, no ale ja zażywałem. Kumpel postanowił skręcić blanta z czystego smoke'a. Zjaraliśmy go na 3. Efekt: jeden krwotok z nosa i mały atak paniki, jedna utrata przytomności i jeden człowiek cały i zdrów.

Inny głupi pomysł to wejście na zapoznawczą domówkę na pierwszym roku studiów na grzybach. Myślałem, że już nie klepią a one się dopiero rozkręcały. Nie ma to jak przez kilka godzin udawać ogarnięcie i unikać rozmów z ludźmi.
  • 3732 / 45 / 0
Zorganizowałam zlot dexelit. get over it.

Szłam po trzech wiadrach 5 km w nocy po chrupki serowe i jeszcze dopaliłam w kiblu.

Jadłam klony i ukradłam czekoladę z Lidla.

jest tego sporo, ale już nie mogę myśleć
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 3854 / 315 / 0
Ostatnio będąc na zjeździe (po nieprzespanej nocce), przystałem na debilną propozycję - granie w halówkę o godzinie 22. Sama propozycja oczywiście nie była zła, ale mój stan - owszem. Przed samą grą zajarałem mj, wypiłem 0.5 l na trzech + piwo. Podjechaliśmy na salę, gdzie zaciągnąłem jeszcze jakieś 300-400 mg, i ruszyłem pokazać namiastkę swojego kunsztu piłkarskiego. Pierwsze 3 mecze były desperacką próbą złapania oddechu, lecz z czasem było coraz lepiej. Im bliżej końca, tym lepiej mi się grało. Mogło się to skończyć źle, ale kolejna próba igrania ze zdrowiem zakończyła się 'sukcesem'.
Skończyliśmy grać ok. 0:00, i ruszyliśmy dalej chlać wódkę. Nie polecam. Piotr Fronczewski.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Ah, przypomniało mi się. Brałam narkotyki (DXM, kodeina, mj) w towarzystwie harcerzy. Ja, koleżanka, zamknięta szkoła (wycieczka) i ONI. Terroryzowane dzieci, niemożność ucieczki, surrealistyczne zabawy i piosenki (coś o bananach). Mam nadzieję, że widok harcerzy prowadzących się wzajemnie na smyczy w piwnicy to był tylko mój film.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 44 / 2 / 0
Wydać całą wypłatę na tyle ile można kupić za nią narkotyku pod wpływem którego byłem. Na szczęście tego nie zrobiłem;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.