Najgorszym pomysłem po ćpaniu są telefony. Te przychodzące i te wychodzące.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ignis pisze:Co to jest silezja ?
Co zrobiłęm najgorszego? Zarejestrowałem się tutaj
btw:
idontknow pisze:Chyba chodzi o kopalnię.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
jak komuś nudno.
Inny głupi pomysł to wejście na zapoznawczą domówkę na pierwszym roku studiów na grzybach. Myślałem, że już nie klepią a one się dopiero rozkręcały. Nie ma to jak przez kilka godzin udawać ogarnięcie i unikać rozmów z ludźmi.
Szłam po trzech wiadrach 5 km w nocy po chrupki serowe i jeszcze dopaliłam w kiblu.
Jadłam klony i ukradłam czekoladę z Lidla.
jest tego sporo, ale już nie mogę myśleć
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Skończyliśmy grać ok. 0:00, i ruszyliśmy dalej chlać wódkę. Nie polecam. Piotr Fronczewski.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.