Najgorszym pomysłem po ćpaniu są telefony. Te przychodzące i te wychodzące.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ignis pisze:Co to jest silezja ?
Co zrobiłęm najgorszego? Zarejestrowałem się tutaj
btw:
idontknow pisze:Chyba chodzi o kopalnię.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
jak komuś nudno.
Inny głupi pomysł to wejście na zapoznawczą domówkę na pierwszym roku studiów na grzybach. Myślałem, że już nie klepią a one się dopiero rozkręcały. Nie ma to jak przez kilka godzin udawać ogarnięcie i unikać rozmów z ludźmi.
Szłam po trzech wiadrach 5 km w nocy po chrupki serowe i jeszcze dopaliłam w kiblu.
Jadłam klony i ukradłam czekoladę z Lidla.
jest tego sporo, ale już nie mogę myśleć
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Skończyliśmy grać ok. 0:00, i ruszyliśmy dalej chlać wódkę. Nie polecam. Piotr Fronczewski.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.