Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1262 / 17 / 0
Od pewnego czasu to forum zrobiło się smętne jak chuujjjj...

Czy wy umiecie tylko pierdolić o wjebaniu? Macie może 10% negatywów w ćpaniu i akurat o nich musicie pieprzyć?
Niedojebane, smętne ponuraki. LOL

klony są przypałowe.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
chyba 90%, nie znasz sie nie wypowiadaj sie bo męczysz.
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 1 / 0
No ale nie widzę przeciwności, by założyć temat właśnie o samym wjebywaniu się, chociaż można powiedzieć że już taki isnieje, ale to bardziej o wychodzeniu z uzależnienia. Wchodzi człowiek na knajpę by poczytać kilka fajnych dyskusji, ewentualnie tam coś dopisać a tu klops :-/ oczywiście nie ujmując wartości merytorycznej żadnemu z Waszych postów, no może oprócz paru wyjątków, if You know what i mean :cool:
Sens życia polega na tym, że kiedyś się kończy. I to jedyny jego sens.
  • 1262 / 17 / 0
To kurwa nie ćpaj jak ci nie pasuje. Ja pierdole jaki masz problem, jak coś ci nie smakuje to tego nie żresz. Proste kurwa szczylu

Thieves Like Us - Drugs In My Body
http://www.youtube.com/watch?v=ArQCkbP07Ao

Gooo tu dałn when drugs in jour bady hahaha to była pierwsza piosenka jaką usłyszałem po pierwszym w życiu naćpaniu się. Nie żałuję.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2013 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
załośnie bronisz sie agresją przed myślą ze rzeczywistosć nie jest wcale tak kolorowa jak sie wydawało, zero samo świadomości i wiedzy o mechanizmach obronnych ;-)
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1262 / 17 / 0
Kurwa mać
Tu jest dział opio
Tu się ćpa
Robi hajs
Ćpa
Bez pierdolenia o filozofii i sensie istnienia okej?

Nie ładnie tak kasować brednie które się wcześniej napisało.
cyt. "kodeina to 90% wad i 10% przyjemności" by czarli nigga

Ja pierdolę idź do działu hera pierdolić, że hera to gówno i żeby jak najszybciej z tym skończyli.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2013 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1709 / 11 / 0
NLZ, myślałem, że jesteś poważniejszy.
  • 456 / 14 / 0
NieLubieZielska pisze:
Kurwa mać
Tu jest dział opio
Tu się ćpa
Robi hajs
Ćpa
Bez pierdolenia o filozofii i sensie istnienia okej?

Nie ładnie tak kasować brednie które się wcześniej napisało.
cyt. "kodeina to 90% wad i 10% przyjemności" by czarli nigga
jakie brednie? wszystko jest na swoim miejscu, to ze ty gowno widziales i nie jesteś na tyle dobry w myśleniu zeby wiedziec co cie czeka nie oznacza ze to sa brednie. jesteś dzieckiem które nie powinno pisać w internecie, twoje opinie sa nic nie warte i niczym nie poparte a kreuja nie własciwy obraz rzeczywistości w ktory oczywiscie sam wierzysz ale to juz twoj problem, usuń konto wróć za kilka lat jak dojrzejesz.
  • 609 / 16 / 0
NieLubieZielska pisze:
Trzeba rozwijać ćpuńskie CV.
To w końcu jesteś narkomanem czy nie jesteś?
Bo ja już się pogubiłam...
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1262 / 17 / 0
Ja Ci powiem, że nie.
Użytkownicy forum powiedzą Ci, że tak.
Ludzie z ulicy powiedzą Ci, że tak.
2:1
Zablokowany
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.