zaqzax pisze:To chyba najlepszy kanna na obecną chwilę,
Moim zdaniem BB-22 to wreszczie to, na co czekałem, szykuje się wesołe lato ;)
Wreszcie koniec na zawsze z fluorowym gównem, dziadowską i nudną UR144 :)
czy widziecie podobieństwo do pierwszej i dugiej generacji Kannabinoidów czy jest to zupełnie nowa jakość ,inny pofil działania :-)
Grentoo pisze:NIe przypomina to ani troche stanu po 1-10mg, 50mg to już sroga kara. Pamięć powinna być w strzępach, ale nie jest... I pamięta się większość tej chorej jazdy.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Ur- fajne ale krotko
am - szkoda gadac
akb- dlugo dziala ale faza taka malo rozrywkowa, typowa zamuła i ten wjazd na serce
a tutaj i dlugo dziala, nie zamula, i brak wjazdow na cialo do tego duza wydajnosc takze IDEAlne :)
W dużym stężeniu może pokarać na równi z AM. Bardzo ostrożnie mieszałbym to z innymi substancjami, ja już się przejechałem.
Po jakim czasie od złapania bucha wchodzi wam to "cudo" ?
:)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.