Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
Ja zachwalam palenie z e-fajki, bo ekonomicznie, przyjemnie i wydajnie. Wypalenie ogromnej ilości z folii właśnie kończy się takim dziwnym stanem podróż w czasie, bad trip jak cholerea, ból, cierpienie... Jak naprawdę ostro się przejebie to padaka. I tak o to w nocy, szukając piguły na sennie oparty o szafke nocną, przez 10 minut nawalałem nią o ściane, bo tak mną telepało. I takie chore jazdy, paranoja... NIe przypomina to ani troche stanu po 1-10mg, 50mg to już sroga kara. Pamięć powinna być w strzępach, ale nie jest... I pamięta się większość tej chorej jazdy. Maczana 1/20g powinna być okej, palic dupy, potem lufy... Ale folia to tylko do takiego uber mocnego karania się nadaje, e-fajka robi fajnie i delikatnie...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1472 / 26 / 0
zaqzax pisze:
To chyba najlepszy kanna na obecną chwilę,

Moim zdaniem BB-22 to wreszczie to, na co czekałem, szykuje się wesołe lato ;)
Wreszcie koniec na zawsze z fluorowym gównem, dziadowską i nudną UR144 :)
Cały watek na to wskazuje ,że w końcu mamy hit :-)

czy widziecie podobieństwo do pierwszej i dugiej generacji Kannabinoidów czy jest to zupełnie nowa jakość ,inny pofil działania :-)
  • 56 / / 0
Grentoo pisze:
NIe przypomina to ani troche stanu po 1-10mg, 50mg to już sroga kara. Pamięć powinna być w strzępach, ale nie jest... I pamięta się większość tej chorej jazdy.
50 mg to już trochę przesada, dlatego ja zawsze jak mam smaki na mocną klępę to tylko maczanka, da się jeszcze jako tako wyczuć moment miedzy mocną ale jednak ciekawą bania a po prostu ostrym przedawkowaniem ;)
  • 744 / 29 / 0
Zalecam rozwagę z dawkowaniem, już przy większych dawkach zdecydowanie i dość specyficznie siada na komory serca. Występują pojedyncze nieregularne mimowolne uderzenia serca. Samo BB dobrze się vapuje z folii ale koniecznie na małym ogniu bo łatwo się wypala i szybko ulatnia w atmosferze. Kiedy sam palę rozpoczynam tzw. wewnętrzną rozmowę z inną osobą, potrafię się wtedy przyłapać że gadam w myślach do innej osoby, której nie ma w tym samym pomieszczeniu. Gonić smoki z wyimaginowanymi osobami :nuts:by po chwili się zorientować, że jest się sam %-D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 41 / 2 / 0
Jak dla mnie nie ma nic lepszego teraz :P
Ur- fajne ale krotko
am - szkoda gadac
akb- dlugo dziala ale faza taka malo rozrywkowa, typowa zamuła i ten wjazd na serce

a tutaj i dlugo dziala, nie zamula, i brak wjazdow na cialo do tego duza wydajnosc takze IDEAlne :)
  • 992 / 17 / 0
No ideał, to prawda. A 50mg zwapowałem z ciekawości, skoro nikt tego wcześniej nie zrobił, to ktoś musiał. Gonienie smoków... no mniej więcej tak wygląda 50mg. Gonisz siebie w meandrach czasu, wielki głos z nieba mówi jakie grzechy popełniłes i Ci je pokazuje, w sposób dosadny i bolesny. Uciekasz przed nim, walisz szafką nocną o ściane od drgawek... Ja w jazdu na serce nie uświadczyłem. W ogóle po żadnym kanna nie mam wjazdu na serce, to nie są aby czyjeś chore wkręty? Wystarczy przecież się skupić na sercu, i już jakaś paranoja. Ale widocznie trza przekarać taką fobie, ja już przekrałem. Raz jak dałem dwóm osobom sporą dawkę am-2201 to płakali ze umierają, że serce za mocno bije. Żebym to ja się tym przejął, wyśmiałem skurczybyków i jeszcze próbowałem im to zaostrzyć. Kurwa wjazd na serce, wjazd na serce jest po 400mg etylofenidatu zmieszanego z 3-mmc i 6-apdb i opalone 100mg AKB-48. To jest wjazd na serce. 50mg BB-22 to lekka igraszka dla serce... Ale zdecywodanie nie polecam takich dawek. Do 10mg jest fajnie, nawet jak zaczynamy nie ogarniać jest fajnie. Nie ma tu takiego uczucia nietrzeźwości co po innych kanna. Stąd jest chęć na dorzutke. I fakt jak się za mocno podgrzeje na folii to potrafi się zapalić. Mi się raz udało taką zapaloną chmure ściągnąć, przed prysznicem. Najbardziej dziwny prysznic w moim życiu...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 19 / / 0
Jak wygląda sprawa z gastro po tym specyfiku? Lodówka znika w mgnieniu oka czy nie skupiacie się na jedzeniu?
  • 56 / / 0
Jak z zaczerwieniem gałek ? Przekrwione jak po akb-48 czy nie odbiega znacząco od zwykłego zielska ?
  • 3215 / 416 / 0
Osobo polecająca maczankę 1/20. Znajdę Cię i zabije :-)
W dużym stężeniu może pokarać na równi z AM. Bardzo ostrożnie mieszałbym to z innymi substancjami, ja już się przejechałem.
Po jakim czasie od złapania bucha wchodzi wam to "cudo" ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Co chcesz przez to powiedziec? stezenie 1/20 to za malo?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.