zaqzax pisze:To chyba najlepszy kanna na obecną chwilę,
Moim zdaniem BB-22 to wreszczie to, na co czekałem, szykuje się wesołe lato ;)
Wreszcie koniec na zawsze z fluorowym gównem, dziadowską i nudną UR144 :)
czy widziecie podobieństwo do pierwszej i dugiej generacji Kannabinoidów czy jest to zupełnie nowa jakość ,inny pofil działania :-)
Grentoo pisze:NIe przypomina to ani troche stanu po 1-10mg, 50mg to już sroga kara. Pamięć powinna być w strzępach, ale nie jest... I pamięta się większość tej chorej jazdy.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Ur- fajne ale krotko
am - szkoda gadac
akb- dlugo dziala ale faza taka malo rozrywkowa, typowa zamuła i ten wjazd na serce
a tutaj i dlugo dziala, nie zamula, i brak wjazdow na cialo do tego duza wydajnosc takze IDEAlne :)
W dużym stężeniu może pokarać na równi z AM. Bardzo ostrożnie mieszałbym to z innymi substancjami, ja już się przejechałem.
Po jakim czasie od złapania bucha wchodzi wam to "cudo" ?
:)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.