Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 279 / 4 / 0
Vombat pisze:
alepocotojest pisze:
Vombat pisze:
Można też nabrać pewnego obycia w tych sprawach i zacząć ogarniać na trzeźwo, kwestia podejścia i osobowości.

Kij zawsze ma dwa końce.
Ale kiedy zaczyna się z trudniejszego poziomu później może być tylko łatwiej :-) Poznawanie kogoś będąc pod wpływem czegokolwiek, to takie trochę oszustwo. Prawdziwym sobą jest się tylko na trzeźwo...
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 433 / 2 / 0
alepocotojest pisze:
Ale kiedy zaczyna się z trudniejszego poziomu później może być tylko łatwiej :-) Poznawanie kogoś będąc pod wpływem czegokolwiek, to takie trochę oszustwo. Prawdziwym sobą jest się tylko na trzeźwo...
Niektórzy przechodzą gierki komputerowe na łatwym poziomie po to by potem przeskoczyć na hard, różni są gracze. Niektórzy potrzebują łatwych początków.

Żeby nie było, generalnie przyznaję Ci rację że lepiej jest nie stosować ułatwień, ale fakt faktem nie każdy tak potrafi, niektórzy pewnie nigdy by nie zaczęli gdyby nie mogli sobie ułatwić startu.

A tak z czystej ciekawości...

Mówisz że "Prawdziwym sobą jest się tylko na trzeźwo". Zatem pytanie brzmi: Co z tymi którzy nigdy nie są na trzeźwo ? Bo znam i takich.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 279 / 4 / 0
Vombat pisze:
Co z tymi którzy nigdy nie są na trzeźwo ? Bo znam i takich.
Nie czują się ze sobą na tyle swobodnie, aby być ze sobą na trzeźwo. Wszystkiego trzeba się nauczyć i dopiero kiedy jest ok samemu, można wszystko. Poćpać raz na czas, wpadać w ciągi i kraść. Kraść mi się akurat zrymowało, ale wiadomo o co chodzi.
... albo i nie.

• 984 / 5 / 0
za czasów legalnego mefa spotkałem się z jedną dziewczyną kilka razy pod wpływem mefa, wydawała się przezajebista, niestety na trzeźwo raczej głupia była...
głupio wyszło...
  • 279 / 4 / 0
toshiro mifune pisze:
niestety na trzeźwo raczej głupia była...
No i puenta.
W ogóle z niektórymi ludźmi się zajebiście fazuje i tylko fazuje. Co jest ok, jeśli działa w obydwie strony :-)
... albo i nie.

• 984 / 5 / 0
nafazowany byłem tylko ja, ona nic nie wiedziała :)
głupio wyszło...
  • 1053 / 76 / 0
to ile trwala wasza ustawka? 40 minut? czy dociagales w trakcie
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
polecam okolo 150mg 3mmc snifem albo oral nie widac ze jest sie na czyms tak bardzo a konkretne pomaga wieksza pewnosc siebie i ooglnie komplementy sie prawi..a ja jestem gbur hehe tagze polecam :)
Uwaga! Użytkownik Mefall nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
miałem wtedy małą tolerancję, trzymał ze 2h, no i nie tylko mef, czasem jakieś ivory wave... era stacjonarek
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 3206 / 176 / 0
Ode mnie powiem, że nie wierzę w teorię, gdzie jeśli pierwsze spotkanie uknujesz naćpanym, to potem nie da się przyjść na trzeźwo.

Gdyby nie dragi nigdy w życiu bym się nie przełamał. Teraz jest już dużo lepiej, i to na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...