ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
Wódka z piepszem. - to naprawde działa i na co konkretnie? Bo mi każdy mówi co innego.
Ja? Tosty z masłem czosnkowym, gorąca kąpiel, mleko z miodem oraz... magiczne sposoby o których nie będe mówił :D.
W każdym razie przeważnie po jednym dniu, max 2 jestem już zdrowy.
Na ten przykład wczoraj zdychałem, gardło mi spuchło strasznie a dziś... tylko katar :).

Ah, byłbym zapomniał. Jakaś naleweczka zawsze spoko
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3215 / 416 / 0
wódka z pieprzem ma rozgrzać przed snem - w czasie snu jesteśmy cieplutcy przez co szybciej niszczymy bakterie - przynamniej z tego co wiem.
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
kodeiną w niskich dawkach. Do tego sok z cytryny + mleko z miodem.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1530 / 9 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Wódka z piepszem. - to naprawde działa i na co konkretnie? Bo mi każdy mówi co innego.
Ja słyszałem (i próbowałem), że pomaga na mocnego kaca jak żołądek odmawia posłuszeństwa.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 202 / / 0
A ja nakurwaim ,mleko,miód,czosnek,cherbatki,cytrynki, i kurwA NIC !
A gandy nie mam i chory jestem! ;<
  • 1519 / 20 / 0
Leczenie czosnkiem polecam jak siedzicie w domu, bo nawet następnego dnia piekielny odór z mordy, i mycie zębów nie pomaga %-D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1521 / 73 / 0
Strzał metkata doskonale niweluje katar, ale wątpię by była to dobra metoda na dłuższą metę.
tekst powyżej =/= prawda
  • 303 / 1 / 0
Czosnek bardzo pomaga. Jedząc 2 razy dziennie po 2 ząbki udało mi się zastopować chorobę na lekkim bólu gardła i również lekkim katarze, po których 2 dni później ślad nie został. :-)
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 4 / 0
A ja ostatnio zdychalem, leb napierdalal wszystko napierdalalo w gardle syf ciagle gluty i wyleczyla mnie nagle hydroksyzyna, oczywiscie dawki wieksze niz "lecznicze". Moze sobie wkrecilem moze zachamowalo mi ONU, nie wiem ale zadzialalo :D
  • 1450 / 19 / 0
Jak czuję, że coś mnie bierze to gorąca kąpiel, grube skarpety, 1000mg aspirynki, 3 witaminki C zapite ciepłą wodą. I myk do wyra. ;) Na drugi dzień jak w zegarku chodzę.

Wersja uboga? Wysmarować się octem.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.