Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
Zapraszam na bajzel do Katowic Feju, pozwiedzasz to pogadamy

Świat to nie tylko skrajności, nie wiem zatem o co Ci chodzi.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
ja jestem kurwa wylewny mowie wszystkim ze mnie wkurwiaja jak to zrobia, jak sa mili tez to mowie. mam malo znajomych przez to ale mam w dupie, bo jestem wylewny ..
  • 9 / 1 / 0
Gwynnbleid pisze:
owszem bierzesz dużo i masz wyprane emocje. Rozjebane układy w głowie, ciężko wtedy sie wpasować. Zmian fizycznych nie cofniesz. A w temacie to jestem bardzo uczuciowy i wylewny chociaż czasem ze mnie kawał cynicznego i egoistycznego chuja! ot co

racja, zgadzam się z tym, zmian fizycznych nie cofniesz, z psychicznymi też ciężko, ćpun zawsze będzie ćpunem, połamane zwoje nerwowe, mózg o kulach :cool: co tu dużo gadać, nawet nie mam siły bo znów przyćpałam....
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
...ćpuny nie mają uczuć, co za bzdura, gdyby ktoś usiadł z ćpunem i pogadał tak naprawdę od serca jak to robił KOtan, każdy junkie by się rozryczał na maksa i nie mógł by się pozbierać przez następne kilka dni do następnej dawki...nie bez powodu zaczeliśmy ćpać, zastanówcie się nad sobą i niech każdy zrobi zdrowy rachunek sumienia, pytanie; czy chcemy przestać to robić czy wolimy dalej brnąć w to gówno...to zależy od ludzi, którzy Nas otaczają i jaką energię bądź motywację Nam przekazują...
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
jak jestes cpunem dajacym dupe za dzialke - owszem, nie masz zycia ani uczuc. nawet mi takich nie zal.
co innego cpuny takie jak my. od czasu do czasu rekreacyjnie. :)
  • 3490 / 56 / 0
Joy, ty przeszłaś jakieś monarowe pranie mózgu?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 909 / 20 / 0
FajnieJest pisze:
jak jestes cpunem dajacym dupe za dzialke - owszem, nie masz zycia ani uczuc. nawet mi takich nie zal.
co innego cpuny takie jak my. od czasu do czasu rekreacyjnie. :)
Nie rozumiem czegoś - uważasz, że dawanie dupy za działkę świadczy o "braku życia" (?) i uczuć?
Dla mnie brak uczuć kojarzy się raczej z bezdusznym skurwielstwem - zabiciem za działkę, okradaniem najbliższych, zabieraniem głodnemu dziecku jedzenia, kopaniem noworodka, znęcaniem się nad zwierzętami.
Przecież taki, co daje dupy za działkę nie robi nikomu krzywdy, a wręcz sprawia przyjemność. Nie można czynić zła, robiąc dobrze ;)

Chciałabym się zapoznać bliżej z Twoim postrzeganiem świata.
Kto według Ciebie wykazuje największą uczuciowość?
Jak to jest "mieć życie"?
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2010 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3490 / 56 / 0
Poczytaj relacje kobiet, którym zdarzało się prostytuować za ćpanie.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 34 / / 0
Ja akurat od ćpania jestem bardziej uczuciowy. Zasługa empatogenów i po części tryptain. :)
Czasami ludzie bardzo się dziwią gdy mają okazję to poznać, bo z pozoru wydaje im się oschły, zimny i z wyjebką na wszystko.
  • 51 / / 0
Staję się wylewna dopiero wtedy, gdy czuję się już oswojona z człowiekiem i "wylewam" swoje uczucia tylko wtedy, gdy mam ich w sobie za wiele, czyli przeważnie podczas i po ćpaniu.
Lubię okazywać uczucia, ale nie zawsze jestem na tyle odważna, by to uczynić.
Trapped in a cage and surrendered too soon
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.