Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
Zapraszam na bajzel do Katowic Feju, pozwiedzasz to pogadamy

Świat to nie tylko skrajności, nie wiem zatem o co Ci chodzi.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
ja jestem kurwa wylewny mowie wszystkim ze mnie wkurwiaja jak to zrobia, jak sa mili tez to mowie. mam malo znajomych przez to ale mam w dupie, bo jestem wylewny ..
  • 9 / 1 / 0
Gwynnbleid pisze:
owszem bierzesz dużo i masz wyprane emocje. Rozjebane układy w głowie, ciężko wtedy sie wpasować. Zmian fizycznych nie cofniesz. A w temacie to jestem bardzo uczuciowy i wylewny chociaż czasem ze mnie kawał cynicznego i egoistycznego chuja! ot co

racja, zgadzam się z tym, zmian fizycznych nie cofniesz, z psychicznymi też ciężko, ćpun zawsze będzie ćpunem, połamane zwoje nerwowe, mózg o kulach :cool: co tu dużo gadać, nawet nie mam siły bo znów przyćpałam....
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
...ćpuny nie mają uczuć, co za bzdura, gdyby ktoś usiadł z ćpunem i pogadał tak naprawdę od serca jak to robił KOtan, każdy junkie by się rozryczał na maksa i nie mógł by się pozbierać przez następne kilka dni do następnej dawki...nie bez powodu zaczeliśmy ćpać, zastanówcie się nad sobą i niech każdy zrobi zdrowy rachunek sumienia, pytanie; czy chcemy przestać to robić czy wolimy dalej brnąć w to gówno...to zależy od ludzi, którzy Nas otaczają i jaką energię bądź motywację Nam przekazują...
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
jak jestes cpunem dajacym dupe za dzialke - owszem, nie masz zycia ani uczuc. nawet mi takich nie zal.
co innego cpuny takie jak my. od czasu do czasu rekreacyjnie. :)
  • 3490 / 57 / 0
Joy, ty przeszłaś jakieś monarowe pranie mózgu?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 909 / 20 / 0
FajnieJest pisze:
jak jestes cpunem dajacym dupe za dzialke - owszem, nie masz zycia ani uczuc. nawet mi takich nie zal.
co innego cpuny takie jak my. od czasu do czasu rekreacyjnie. :)
Nie rozumiem czegoś - uważasz, że dawanie dupy za działkę świadczy o "braku życia" (?) i uczuć?
Dla mnie brak uczuć kojarzy się raczej z bezdusznym skurwielstwem - zabiciem za działkę, okradaniem najbliższych, zabieraniem głodnemu dziecku jedzenia, kopaniem noworodka, znęcaniem się nad zwierzętami.
Przecież taki, co daje dupy za działkę nie robi nikomu krzywdy, a wręcz sprawia przyjemność. Nie można czynić zła, robiąc dobrze ;)

Chciałabym się zapoznać bliżej z Twoim postrzeganiem świata.
Kto według Ciebie wykazuje największą uczuciowość?
Jak to jest "mieć życie"?
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2010 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3490 / 57 / 0
Poczytaj relacje kobiet, którym zdarzało się prostytuować za ćpanie.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 34 / / 0
Ja akurat od ćpania jestem bardziej uczuciowy. Zasługa empatogenów i po części tryptain. :)
Czasami ludzie bardzo się dziwią gdy mają okazję to poznać, bo z pozoru wydaje im się oschły, zimny i z wyjebką na wszystko.
  • 51 / / 0
Staję się wylewna dopiero wtedy, gdy czuję się już oswojona z człowiekiem i "wylewam" swoje uczucia tylko wtedy, gdy mam ich w sobie za wiele, czyli przeważnie podczas i po ćpaniu.
Lubię okazywać uczucia, ale nie zawsze jestem na tyle odważna, by to uczynić.
Trapped in a cage and surrendered too soon
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.