Zapraszam na bajzel do Katowic Feju, pozwiedzasz to pogadamy
Świat to nie tylko skrajności, nie wiem zatem o co Ci chodzi.
Gwynnbleid pisze:owszem bierzesz dużo i masz wyprane emocje. Rozjebane układy w głowie, ciężko wtedy sie wpasować. Zmian fizycznych nie cofniesz. A w temacie to jestem bardzo uczuciowy i wylewny chociaż czasem ze mnie kawał cynicznego i egoistycznego chuja! ot co
racja, zgadzam się z tym, zmian fizycznych nie cofniesz, z psychicznymi też ciężko, ćpun zawsze będzie ćpunem, połamane zwoje nerwowe, mózg o kulach
co innego cpuny takie jak my. od czasu do czasu rekreacyjnie. :)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
FajnieJest pisze:jak jestes cpunem dajacym dupe za dzialke - owszem, nie masz zycia ani uczuc. nawet mi takich nie zal.
co innego cpuny takie jak my. od czasu do czasu rekreacyjnie. :)
Dla mnie brak uczuć kojarzy się raczej z bezdusznym skurwielstwem - zabiciem za działkę, okradaniem najbliższych, zabieraniem głodnemu dziecku jedzenia, kopaniem noworodka, znęcaniem się nad zwierzętami.
Przecież taki, co daje dupy za działkę nie robi nikomu krzywdy, a wręcz sprawia przyjemność. Nie można czynić zła, robiąc dobrze ;)
Chciałabym się zapoznać bliżej z Twoim postrzeganiem świata.
Kto według Ciebie wykazuje największą uczuciowość?
Jak to jest "mieć życie"?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Czasami ludzie bardzo się dziwią gdy mają okazję to poznać, bo z pozoru wydaje im się oschły, zimny i z wyjebką na wszystko.
Lubię okazywać uczucia, ale nie zawsze jestem na tyle odważna, by to uczynić.
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.