Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Polecam film właściwie dokument : opium.Ból,rozkosz,zysk. : http://www.youtube.com/watch?v=DBbRUdN5 ... re=related
Fajnie by było gdyby w PL powstały takie siedziby w których mozna iść i puknąć sobie legalnie , a nie latać i kitrać sie po jakiś kiblach , klatkach itd.
Myśle ze by to przyniosło większe korzyści niż straty .
Pozdro
czarny3211 pisze:Teraz jeszcze ciepło da rade zrobić na dworze , ale w czasie zimy męczące jest latanie poklatkach , sklepach .
Oczywiście w aucie lepiej nie stukać jak ktos bierze okazjonalnie (jeśli ktoś ma zamiar prowadzić, nie wysiąść tak jak ja :) ), wtedy spad koncentracja nawet po malych dawkach opio, za to w ciągu organizm inaczej juz reaguje i szybkosć reakcji jest normalna, ale tylko przy niskich dawkach, po wiekszych trzeba przeczekać, nierzadko ponad godzinę. Ale miło się czeka, szczególnie w nocy jak dookoła świecą latarnie a nam w aucie jest cieplo i słuchamy ulubionej muzyki :)
Ja jako stazy zawsze używam : Smyczy ( takiej do kluczy ,telefonu np) Dla mnie to najlepszy patent jest , o wiele lepsza od paska czy takich rzeczy . Mam taki piórnik gdzie mam korek , kwasek , pare pompek i zawsze tą smycz wiec jak jade po temat to zawsze zabieram ze sobą .
Zeby nie było offtopa to wrzucam krótki amatorki dokument :
czarny3211 pisze: Zeby nie było offtopa to wrzucam krótki amatorki dokument :Spoiler:
Pozdrawiam
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
A tego posta jak możesz to usuń , bo pisze go dla informacji dla Ciebie . Do ceniamy to ze nie walisz warnami za offtopy i jesteście wyrozumiali dla heleniarzy...:) hehe
pozdro!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.