Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1959 / 59 / 0
Umarłem %-D
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2372 / 315 / 0
no... ja 3 raz wale Tramal ( i w sumie nic innego nie zapodawalem) i od 18 zapodalem juz 2400mg. Nie wiem - moze to na mnie nie dziala. Mam lekki luz ale po browarze czuje sie lepiej
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2372 / 315 / 0
wczoraj powtórka - myślę ze poszło jakieś 1600-1800 + Azipam na padaczkę. Bardziej zamuliły mnie te browary co waliłem przy okazji. Poszedłem spać o 5am, wstałem o 12. Zajdlem śniadanko, zaraz lecę pod prysznic i wskakuje na rower zrobić ze 30km.
Tym razem próbowałem prawie każdej formy przyjęcia - rozpuszczenie w wodzi, pod język, pogryźć i popić. Oprócz lekkiej zamułki nic ciekawego nie było. Może ja coś źle zrobiłem - na początek małe dawki a potem większe ??? Za pierwszym razem wrzucilem 600 i tez nic. Nie wiem - jak mam się truć jakimś świństwem co mi nie daje żadnej konkretnej fazy to dam sobie spokój. Moze to browary przyćmiły efekt fazy Tramalu (a na 100% dobry - niemiecki)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 425 / 21 / 0
Wysiłek fizyczny, zwłaszcza forsowny, to bardzo niemądre zachowanie po przyjęciu tramadolu.Po dawkach rzędu 2g i bez doświadczenia, to wręcz głupota.Istnieje spora możliwość, że ta substancja po prostu nie jest dla ciebie.Odpocznij trochę i przyjmij powiedzmy 600-800mg tramadolu+satysfakcjonująca cię dawka kodeiny/morfiny+ nieco benzodiazepiny ulubionej(sugeruję lorazepam, alprazolam, klonazepam).Jeśli wtedy nie będzie fajnie to nie ma najmniejszego sensu dalsze eksperymentowanie z tą substancją.

Co do formy przyjęcia.Tabletki o przedłużonym uwalnianiu(retard) pogryźć i popić wodą.Tabletki/kapsułki o normalnym uwalnianiu połknąć i popić.Krople nalać do kielona i łyknąć popijając jakimś napojem.

Nie odpierdalaj więcej akcji w stylu "walnę 2 gramy tramadolu, a na drugi dzień przebiegnę pare kilometrów", bo ryzyko padaczki jest jak najbardziej realne.
  • 576 / 8 / 0
a może być i tak że po 2g cię nie łapnie a po 600mg cię telepnie i już... tak to jest... poza tym 2 gramy na początek z opio to głupota... może jak cię wkońcu jebnie to zmądrzejesz... albo już będzie za pózno... miłej zabawy...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 576 / 8 / 0
Ps poza tym widzę że pewnie wogóle nie ogarniasz tej fazy i zgrywasz twardziela ale to długo nie potrwa... lepiej się schlej to najprostsze... a opio nie są dla każdego , kuku sobie tylko zrobisz z takim podejsciem...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1718 / 9 / 0
Kolega na 1 raz z opioidami zapodal na poczatek 400mg, nic go nie wzielo, to dowalil jeszcze 200mg oralnie, a 900mg zapodal w kabel...

Padaczki nie dostal, ale jak go na drugi dzien zobaczylem, to szkoda mi go nie bylo. Za glupote sie placi.
  • 8 / / 0
Ja dostalem grand MAL po przekroczeniu ...3 gram bylem w tedy w dwumiesiecznym ciągu
  • 95 / 2 / 0
2 lata temu lapa latala mi po 350mg w caps. teraz jestem w ciagu 2 tygodniowym i przedwczoraj zajebalem 900mg i nic mi nie bylo jeszcze polowka wodki pekla. mam nadzieje ze dzisiaj 600 podziala dobrze aa zawsze jadlem na pusty brzuch i retardy pogniecione wymieszane dokladnie
  • 1718 / 9 / 0
Wodka podwyza prog drgawkowy, ladzianie agonistyczne benzodiazepinowe.
Zablokowany
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.