...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Jakie uzależnienie według Ciebie jest najgorsze?
od Konopi Indyjskich(marihuana,haszysz)
55
3%
od nikotyny
193
12%
od Opiatów(heroina, morfina, kodeina)
643
40%
od Benzodiazepin(Xanax, Lorafen, Relanium)
160
10%
od alkoholu(piwo, wódka, denaturat)
267
17%
od amfetaminy lub Methamfetaminy
213
13%
od kokainy lub Cracku
73
5%
od Psychodelików(grzyby, LSD, LSA,)
13
1%

Liczba głosów: 1617

ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: frida »
za pewne każdy poda/podal sub do ktorej sam ma największą słabosć.

wg mnie nikotyna na pierwszym miejscu, uzależnienie na największą skalę, szkodliwość cholerna, i sama doskonale wiem jak ciężko jest rzucić. a właściwie jak ciężko jest nie wrócić do tego gówna.
Uwaga! Użytkownik frida nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Wg mnie alkohol. Zreszta, tu nie trzeba wyjaśniać, wystarczy wyjść z domu :-)
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Jesli nikotyne ciezej rzucic niz heroine, czy metamfetamine, to chyba nigdy nie probowaliscie jej rzucac, albo jestem jakims tytanem silnej woli, o co sie nie posadzam.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: null »
wystarczy, że ktoś kto od >20 lat pali dwie paczki dziennie dostanie zawału / udaru i lekarz powie mu, że jak nie przestanie palić to pożyje max pół roku

i nagle głód nikotynowy przestaje istnieć!

@topic
mysle ze najgorszy jest crack i meth

na tym forum był koles ktory gotował odpał (i taką miał ksywkę) od wielu, wielu lat i twierdził, że sam fakt ćpania tego odpału nie powodował u niego wielkich problemów, jedyne problemy sprawiał mu system nie pozwalając tego odpału gotować

nie słyszałem o nikim kto ćpał metamfetaminę i mimo to funkcjonował jakoś w społeczeństwie
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2010 przez null, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik null nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
ojciec kolegi po zawale - w szpitalu zerwał welflon i poszedł do kibla zajarać - i jarał dalej.
tak wiec taka terapia nie zawsze działa...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 3 / 0
Dla mnie najgorszym nałogiem jest strzelanie z kości/stawów, strzelają mi palce u rąk, nóg, nadgarstki, kostki, a szczególnie kark i plecy - dlatego najgrosze że wystarczy sobie przypomnieć i bach.. już nie ma odwrotu, trza puścić serie ;)
https://hyperreal_upp
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
fetafetafeta to jest najgorsze gówno
.
  • 5 / / 0
najgorsze gówno to strzelanie ze stawów

kurwa, dopiero teraz to zrozumiałem

do szkołyyyyyyyyy
Uwaga! Użytkownik null nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Ja bym raczej stwierdziła ze metaamf. A to pewnie wszyscy już widzieli : http://www.youtube.com/watch?v=RJIjWlLa8MU
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
ja tam tylko widzę, że przybyło im zarostu

ale żeby od razu taką pedalską muzykę puszczać?
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.