NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
P.S. Jakimś cudem udało jej się złapać lekarkę z piętra niżej, która akurat wyjeżdżała na urlop - wypisywanie rc było już w bramie. 2 sekundy później byłby mega kłopot... ktoś jednak czuwa.
Gdybym wiedział, co dzieje się po odstawieniu, nie poleciałbym nigdzie bez zapasu na cały pobyt + rezerwy.
Ta substancja została wymyślona i wprowadzona do lecznictwa przez zło wcielone : ) Odstawienie klonazepamu to przy tym... nie chcę napisać nic, ale jest sporo łatwiejsze. Da się to kontrolować, a z alprazolamem jest tak, że to on kontroluje.
Powiem Ci w tajemnicy, że mam tego całkiem sporo na stanie i czasem (raz na 4-6 tygodnie) sobie pozwolę na 0.5. Wiem, że to igranie z diabłem, ale jakoś czuję się pewnie (że nie popłynę). W sumie już prawie (albo ponad) rok ta zabawa trwa.
Nie chcę zabrzmieć, jak raczkujący i naiwny jeszcze ćpun, ale po pierwsze znam na własnej skórze skalę problemu (wje**nia się e alprę) i póki co nie pozwoliłem sobie na więcej, niż z góry zaplanowałem. Obecnie biorę ją tylko w razie potrzeby (czasem trzeba) i nie rozmyślam o niej w tzw. międzyczasie. Może to zgubne myślenie, ale pod tym względem czuję się raczej pewnie. Nie traktuję tego w kategoriach rekreacji.
Jak raz doznasz poparzeń słonecznych któregoś tam stopnia (z wielkimi bąblami wypełnionymi cieczą), to drugi raz nie zdejmiesz koszulki (bez kremu) na tak długo (jedyna analogia tej sytuacja, jaką wymyśliłem :))
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.