NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
P.S. Jakimś cudem udało jej się złapać lekarkę z piętra niżej, która akurat wyjeżdżała na urlop - wypisywanie rc było już w bramie. 2 sekundy później byłby mega kłopot... ktoś jednak czuwa.
Gdybym wiedział, co dzieje się po odstawieniu, nie poleciałbym nigdzie bez zapasu na cały pobyt + rezerwy.
Ta substancja została wymyślona i wprowadzona do lecznictwa przez zło wcielone : ) Odstawienie klonazepamu to przy tym... nie chcę napisać nic, ale jest sporo łatwiejsze. Da się to kontrolować, a z alprazolamem jest tak, że to on kontroluje.
Powiem Ci w tajemnicy, że mam tego całkiem sporo na stanie i czasem (raz na 4-6 tygodnie) sobie pozwolę na 0.5. Wiem, że to igranie z diabłem, ale jakoś czuję się pewnie (że nie popłynę). W sumie już prawie (albo ponad) rok ta zabawa trwa.
Nie chcę zabrzmieć, jak raczkujący i naiwny jeszcze ćpun, ale po pierwsze znam na własnej skórze skalę problemu (wje**nia się e alprę) i póki co nie pozwoliłem sobie na więcej, niż z góry zaplanowałem. Obecnie biorę ją tylko w razie potrzeby (czasem trzeba) i nie rozmyślam o niej w tzw. międzyczasie. Może to zgubne myślenie, ale pod tym względem czuję się raczej pewnie. Nie traktuję tego w kategoriach rekreacji.
Jak raz doznasz poparzeń słonecznych któregoś tam stopnia (z wielkimi bąblami wypełnionymi cieczą), to drugi raz nie zdejmiesz koszulki (bez kremu) na tak długo (jedyna analogia tej sytuacja, jaką wymyśliłem :))
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.