bogor pisze:Ja mialem. Na mnie dzialalo o wiele bardziej stymulujaco i lepiej p-depresyjnie niz sertralina, na ktora sie potem przerzucilem, by nastepnie przerzucic sie na fluo.
bogor pisze:W jakim preparacie to zazywasz?
Midazolam to benzodwuazepina ;-)
Co ma wspólnego midazolam z escitalopramem ?
Nasenne benzo i anty-d ?
A propos, mida to fajne benzo, jedno z niewielu które się rozpuszcza w wodzie.
Aktualnie jestem na 5mg Escital. nie chcę mi się zwiększać - po chuj jak i tak ćpam.
Biorę tak z przyzwyczajenia, bo mi jeszcze zostało. I tak tego nie czuję przez opio.
Swoją drogą chciałbym wiedzieć ile procent userów biorących anty-d coś do tego ćpa ?
I potem są dyskusje - czemu nie działa ? Czy zwiększyć dawkę ? i jakie to SSRI jest gówniane...
EriXson pisze:Sor, ale czytam i nie łapię...
Co ma wspólnego midazolam z escitalopramem ?
Nasenne benzo i anty-d ?
EriXson pisze:Aktualnie jestem na 5mg Escital. nie chcę mi się zwiększać - po chuj jak i tak ćpam.
Biorę tak z przyzwyczajenia, bo mi jeszcze zostało. I tak tego nie czuję przez opio.
EriXson pisze:Swoją drogą chciałbym wiedzieć ile procent userów biorących anty-d coś do tego ćpa ?
duldidaj pisze:
A ja chciałbym wiedzieć ile osób biorących andydepresanty wpadło w depresje przez ćpanie :-|
to tak nie do tematu troszkę ;-)
co do esci , nie brałam .. lek chyba troszkę przereklamowany i przez jakiś zauważyłam tendencję do przepisywania właśnie esci przez psychiatrów .
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.