bogor pisze:Ja mialem. Na mnie dzialalo o wiele bardziej stymulujaco i lepiej p-depresyjnie niz sertralina, na ktora sie potem przerzucilem, by nastepnie przerzucic sie na fluo.
bogor pisze:W jakim preparacie to zazywasz?
Midazolam to benzodwuazepina ;-)
Co ma wspólnego midazolam z escitalopramem ?
Nasenne benzo i anty-d ?
A propos, mida to fajne benzo, jedno z niewielu które się rozpuszcza w wodzie.
Aktualnie jestem na 5mg Escital. nie chcę mi się zwiększać - po chuj jak i tak ćpam.
Biorę tak z przyzwyczajenia, bo mi jeszcze zostało. I tak tego nie czuję przez opio.
Swoją drogą chciałbym wiedzieć ile procent userów biorących anty-d coś do tego ćpa ?
I potem są dyskusje - czemu nie działa ? Czy zwiększyć dawkę ? i jakie to SSRI jest gówniane...
EriXson pisze:Sor, ale czytam i nie łapię...
Co ma wspólnego midazolam z escitalopramem ?
Nasenne benzo i anty-d ?
EriXson pisze:Aktualnie jestem na 5mg Escital. nie chcę mi się zwiększać - po chuj jak i tak ćpam.
Biorę tak z przyzwyczajenia, bo mi jeszcze zostało. I tak tego nie czuję przez opio.
EriXson pisze:Swoją drogą chciałbym wiedzieć ile procent userów biorących anty-d coś do tego ćpa ?
duldidaj pisze:
A ja chciałbym wiedzieć ile osób biorących andydepresanty wpadło w depresje przez ćpanie :-|
to tak nie do tematu troszkę ;-)
co do esci , nie brałam .. lek chyba troszkę przereklamowany i przez jakiś zauważyłam tendencję do przepisywania właśnie esci przez psychiatrów .
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.