bogor pisze:Ja mialem. Na mnie dzialalo o wiele bardziej stymulujaco i lepiej p-depresyjnie niz sertralina, na ktora sie potem przerzucilem, by nastepnie przerzucic sie na fluo.
bogor pisze:W jakim preparacie to zazywasz?
Midazolam to benzodwuazepina ;-)
Co ma wspólnego midazolam z escitalopramem ?
Nasenne benzo i anty-d ?
A propos, mida to fajne benzo, jedno z niewielu które się rozpuszcza w wodzie.
Aktualnie jestem na 5mg Escital. nie chcę mi się zwiększać - po chuj jak i tak ćpam.
Biorę tak z przyzwyczajenia, bo mi jeszcze zostało. I tak tego nie czuję przez opio.
Swoją drogą chciałbym wiedzieć ile procent userów biorących anty-d coś do tego ćpa ?
I potem są dyskusje - czemu nie działa ? Czy zwiększyć dawkę ? i jakie to SSRI jest gówniane...
EriXson pisze:Sor, ale czytam i nie łapię...
Co ma wspólnego midazolam z escitalopramem ?
Nasenne benzo i anty-d ?
EriXson pisze:Aktualnie jestem na 5mg Escital. nie chcę mi się zwiększać - po chuj jak i tak ćpam.
Biorę tak z przyzwyczajenia, bo mi jeszcze zostało. I tak tego nie czuję przez opio.
EriXson pisze:Swoją drogą chciałbym wiedzieć ile procent userów biorących anty-d coś do tego ćpa ?
duldidaj pisze:
A ja chciałbym wiedzieć ile osób biorących andydepresanty wpadło w depresje przez ćpanie :-|
to tak nie do tematu troszkę ;-)
co do esci , nie brałam .. lek chyba troszkę przereklamowany i przez jakiś zauważyłam tendencję do przepisywania właśnie esci przez psychiatrów .
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata