Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Dzieki za szybka odpowiedz :).

Od czego zalezy czy boli czy nie? Co moglem zrobic nie tak?
  • 144 / 6 / 0
zacisnac opaske na rece, wtedy zyla jest duza i ciezko jest zrobi tak zeby ja przebic na wylot :) wbic sie, rozluznic opaske, powoli ! wstrzykiwac, wyjac igle i przycisnac wacikiem, jak nie przycisniesz wacikiem to moze przez zyle pod skore przedostac sie troche krwi, i to chyba byl ten twoj problem, nie gozny dla zdrowia czy zycia ale bolesny przez kilka dni :) wicik+srodek odkazajacy zeby zabespieczyc przez infekcja, mimo to czesto na drugi czy nawet trzeci dzien mozna zauwazyc duze siniaki
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lexy »
ile (ilościowo) walicie tej fety po kablach?

rozumiem, że najpierw rozpuszczacie w czym? wodzie mineralnej? płynie do iniekcji?
potem bierzecie filtr od ćmika, wkładacie do roztworu, czekacie aż nasiąknie
następnie strzykawką przez filtr pobieracie roztwór (ile dokładnie? 5ml? 10ml?)
potem nakładacie igłe (jaki rozmiar igły?) zakładacie opaske na rękę
po zlookaniu żyły (obojętnie której?) nakłuwacie (igłą w waszą stronę czy w strone dłoni?)
i wstrzykujecie powoli roztwór

dobrze? :D
Uwaga! Użytkownik Lexy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Odradzam wstrzykiwanie amfetaminy - można sobie koncertowo spierdolić zdrowie (wiem z autopsji)
czy mógłbys napisac cos więcej na temat wpływu "dożylnej amfy" na stan zdrowia?.
Jedn człowiek napisał mi ""czemu się tak bulwersujesz?""" w temacie dozylnego podanai fety.
Uwaga! Użytkownik Chłopiec Królowej Śniegu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Żadna żyła nie pęknie. Najwyżej krew z nakłutej żyły wypłynie pod skóę, zwykły krwiak. Po to trzeba po zastrzyku docisnąć wacik. Ne pytaj jak się robi zastrzyki dożylne, lepiej sam poszukaj jakiegoś porządnego źródła. Noi najlepiej nic nie wstrzykuj.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Do chłopca: To chyba było o mnie. Zapytałem czemu się bulwersujesz tak strasznie dożylnym podawaniem amfetaminy, ponieważ podawanie jakichkolwiek ulicznych dragów dożylnie jest szkodliwe z racji zanieczyszczeń, nieważne, czy to heroina, kokaina, czy amfetamina. Ciekawiło mnie dlaczego akurat podawanie amfy IV tak cię strasznie bulwersuje, bardziej niż podawanie innych specyfików w ten sposób, skoro w przypadku wszystkich ulicznych dragów jest to bardzo ryzykowna zabawa. Bynajmniej nie sugerowałem, że jest to nieszkodliwe/mało szkodliwe.

Co do podawania amfetaminy IV to powinno się chociaż przeprowadzić jakąś formę ekstrakcji przed podaniem dożylnym.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Tylko, że w Polsce amfetamina, która trafia na ulice może mieć czystość nawet >60%, a średnia dla heroiny to pewnie około 20%.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Wątpie aby czystość większości amfetaminy dostępnej na naszym rynku przekraczała 40-50%. Ludzie zwykle wciągają po kilka setek, podczas gdy czystej substancji wystarczyło by spokojnie 50 mg dla uzyskania w pełni satysfakconujących efektów.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2006 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
z tego co sie orientuje to polska amfetamina jest bardzo ceniona za czystosc 90% > ale to chyba tylko na export bo tak od dilera to szkoda gadac wszystko tam moze byc :huh:
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.