Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Twój_Diler »
Grecja nie ma nic lepszego dla narkomana.
Apteki , Słońce , biała heroina .
Kto sie zemną zgadza ?
Uwaga! Użytkownik Twój_Diler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
A co polecicie komuś kto ma zamiar wyjechać za granicę na krótko w sezonie wakacyjnym bez znajmości w obcym kraju? THC, MDMA, kwasy, grzybki, mogą być też jakieś legalne medykamenty (bez recept), opiaty, to mnie interesuje najbardziej.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bOoolek »
no powiem wam w Hiszpani jest tez raj. Tani hach, 25g wazone za 50 ojro dobrego jazzú i wkurwe koksu i helu!>;D
Uwaga! Użytkownik bOoolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
A miałes tam już kogoś znajomego kto siedzi w hiszpanii jakiś czas czy sam od razu się dogadałeś miejscowymi?
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Twój_Diler »
Ja jade do Grecji w te wakacje jak chcesz sie zabrac to dawaj na gg 5710193 .
Uwaga! Użytkownik Twój_Diler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paszczak420 »
w kurortach wczasowych ciezko o dobry deal
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Jest ktoś dokładniej zapoznany z prawem narkotykowym holandii?

Oprócz zioła, bo to wiadomo-na papierku do 30 gram na własne posiadanie,

a inne rzeczy? Kiedyś chyba grzybki jeszcze były legalne...

salvia, powojowate, Gałka muszkatołowa...skoro nawet w polsce pełen legal to w kraju niderlandów chyba nie może być inaczej?

a MDMA, LSD? Jakiś problem ze zdobyciem tych środków i co grozi za ich posiadanie?

I jeszcze coś-opiaty w formie medykamentów, mam na myśli kodeinę, tramadol. W jakich lekach można je dostać i czy są to środki na receptę czy może tramal w holandii można wykupowac hurtowo jak u nas acodinki? Czyli pytanie o rozwój holenderskiej farmacji.

No kurwa, nie wierzę żeby po tak licznej emigracji polaków do zachodniej europy nie było to ani jednego ćpaka który zakwaterował się w holandii mogąc podzielić się relacją na gorąco...
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
PanKalahan pisze:
Dla amatora benzo - USA, UK i Commonwealth czyli tam gdzie grają w rugby, iSRAel.

+ Grecja gdzie jest chyba bez recepty?
W Grecji benzo bez recepty :rolleyes: ?
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Podobno tak.

Odświeżam temat, bo myślę że jest tu jeszcze wiele do powiedzenia/napisania. Świat nie zawsze wygląda tak jak by się chciało ale można chociaż wybrać miejsce bliskie ideału. Tam mój dom gdzie czuję się jak w domu.

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home (Oh, won't you please take me home)
  • 145 / 1 / 0
Jakby ktoś wybierał się do Brukseli (konkretnie Belgii) to mogę udzielić w tym temacie szczegółowych informacji, gdzie najlepiej kupić dobrą trawę, koks. Konkretne miejscówki i w jaki sposób się zachować. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.