Apteki , Słońce , biała heroina .
Kto sie zemną zgadza ?
Oprócz zioła, bo to wiadomo-na papierku do 30 gram na własne posiadanie,
a inne rzeczy? Kiedyś chyba grzybki jeszcze były legalne...
salvia, powojowate, Gałka muszkatołowa...skoro nawet w polsce pełen legal to w kraju niderlandów chyba nie może być inaczej?
a MDMA, LSD? Jakiś problem ze zdobyciem tych środków i co grozi za ich posiadanie?
I jeszcze coś-opiaty w formie medykamentów, mam na myśli kodeinę, tramadol. W jakich lekach można je dostać i czy są to środki na receptę czy może tramal w holandii można wykupowac hurtowo jak u nas acodinki? Czyli pytanie o rozwój holenderskiej farmacji.
No kurwa, nie wierzę żeby po tak licznej emigracji polaków do zachodniej europy nie było to ani jednego ćpaka który zakwaterował się w holandii mogąc podzielić się relacją na gorąco...
PanKalahan pisze: Dla amatora benzo - USA, UK i Commonwealth czyli tam gdzie grają w rugby, iSRAel.
+ Grecja gdzie jest chyba bez recepty?
Odświeżam temat, bo myślę że jest tu jeszcze wiele do powiedzenia/napisania. Świat nie zawsze wygląda tak jak by się chciało ale można chociaż wybrać miejsce bliskie ideału. Tam mój dom gdzie czuję się jak w domu.
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home (Oh, won't you please take me home)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.