Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Testy ciążowe też powinny być obowiązkowo.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Kurwa jak to na wydarzenia.pl oglądam to mi sie scyzoryk otwiera w kieszeni a ręka ostentacyjnie sięga po tasak
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
lechu91 pisze:
Jebać babilon. Kurwa lepiej niech się zajmą programem nauczania, który wg mnie zniechęca do samodzielnego myślenia
No, przecież o łatwość manipulacji się rozchodzi. "Pierwsze wolne pokolenie" głosowało jeszcze bez matury :-D
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 105 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Antydemagog »
jak sie nie przyjdzie jak to mówią "odlotowym" zupełnie do szkoły to da się żyć, u mnie ludzie przychodzą zjarani, czasem na DXM albo czymś tam jeszcze dokładnie nie powiem bo nie wnikam, :D ostatnio stara ciągle mi w oczy zagląda i mówi ze coś brałem a ja na to że może testy zrobić %-D ciekawe co by wyszło, na pewno opiaty :D
ja tak czytam posty i to tu to tam ktoś pisze że nie zdał, a mi sie marzy wyższa szkoła oficerska %-D musze sie do roboty zabrać bo jak dotąd wystarczyło to co z lekcji wyniosłem na 5 lub 4 to teraz mam 3 kapy na semestr :-/ i kiedy tu można coś zarzucić <_< szkoła to punkt 1 bedzie szkołą będzie praca będzie kasa będzie towar :D
Trzeba powodu do morderstwa,
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
"to najczęściej uczniowie informują nauczycieli kto może brać narkotyki' brawo! i to jest prawdziwie obywatelska postawa i łatwy sposób na zrobienie gnoju nielubianej osobie

"marichuana to trawa dla ludzi z kompleksami i problemami ze sobą ... dla bydła"
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
kurwa, tu chodzi o Waszą (młodzieży) przyszłość. ja mam maturę, tytuł, doświadczenie i referencje, jestem w stanie utrzymać siebie oraz rodzinę, którą niewątpliwię niedługo założę. ćpam bo mogę, bo nie niszczy to życia mi, ani nikomu innemu; to przygoda, ale nie dla dzieci, ja pierdolę. chyba bym z okna skoczył, gdyby nie udało mi się ułożyć tego wszystkiego przez dragi. akurat w przypadku szkolnych akcji antynarkotykowych jestem jak najbardziej za.
szatan
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
normalny pisze:

"marichuana to trawa dla ludzi z kompleksami i problemami ze sobą ... dla bydła"
Cala polska propaganda, w tv, gazetach, internecie itp. dużo mówią o tym jakie to jest złe, a tak naprawde mają o tym gówniane pojęcie :/ ... Już samo co nam w szkołach pierdolą, że do gandy dodają LSD, domestosa albo czego innego, pokazuje, że gówno wiedzą a się wypowiadają i próbują uczyć...Jednak najbardziej mnie denerwuje to, iż
ludzi którzy nie są w temacie połykają haczyk i jak znajomy usłyszał ze pale MJ, to sie mnie pyta jak ja moge sie kłuć albo po nosie dawac :/
a 25 groszy pi pi ma?
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Jak u mojego kumpla stara znalazła weed to się pytała gdzie strzykawki chowa %-D.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
może myślała, że bierze coś jeszcze, a że z narkomanem kojarzą się często strzykawki to zapytała o nie a nie o białe np
  • 273 / 1 / 0
idn, jest jeszcze cos takiego jak samokontrola, ot ja to mam np . jak i zapewne wchuj ludzi, dla ktorych testy sa krzywdzace, w szkolach jest masa ludzi pelnoletnich, ktorzy powinni decydowac sami o sobie
cpanie z nauka mozna laczyc, a jesli ktos bedzie chcial cpac i zjebac sobie zycie, to zarowno byle test jak i pewnie wiekszosc metod antynarkotykowych w niczym nie pomoze ( pare wizyt na terapii, toz bardziej joke niz kara ) a zwiekszy tylko prohibicje, propagande i zaszczucie dragow w naszym kraju
rownie dobrze mozna wprowadzic obowiazkowe testy ciazowe, toc ciaza moze rownie mocno przeszkodzic w nauce
wiem ze przyklad lekko przesadzony, ale w ten desen
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.