lechu91 pisze: Jebać babilon. Kurwa lepiej niech się zajmą programem nauczania, który wg mnie zniechęca do samodzielnego myślenia
ja tak czytam posty i to tu to tam ktoś pisze że nie zdał, a mi sie marzy wyższa szkoła oficerska
"marichuana to trawa dla ludzi z kompleksami i problemami ze sobą ... dla bydła"
normalny pisze:
"marichuana to trawa dla ludzi z kompleksami i problemami ze sobą ... dla bydła"
ludzi którzy nie są w temacie połykają haczyk i jak znajomy usłyszał ze pale MJ, to sie mnie pyta jak ja moge sie kłuć albo po nosie dawac :/
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
cpanie z nauka mozna laczyc, a jesli ktos bedzie chcial cpac i zjebac sobie zycie, to zarowno byle test jak i pewnie wiekszosc metod antynarkotykowych w niczym nie pomoze ( pare wizyt na terapii, toz bardziej joke niz kara ) a zwiekszy tylko prohibicje, propagande i zaszczucie dragow w naszym kraju
rownie dobrze mozna wprowadzic obowiazkowe testy ciazowe, toc ciaza moze rownie mocno przeszkodzic w nauce
wiem ze przyklad lekko przesadzony, ale w ten desen
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.