Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
A co ciekawe, dostałem dziś jedną paczkę starą jedną nową i co zauważyłem ? Mimo że producent na pudełku jest inny, to na listkach nadal jest stary.. ?!
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
ArkejD pisze:
A co ciekawe, dostałem dziś jedną paczkę starą jedną nową i co zauważyłem ? Mimo że producent na pudełku jest inny, to na listkach nadal jest stary.. ?!
Muszą zużyć to co już wyprodukowali xD
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
może nowy producent jest tylko na opakowania?
Przecież listków, kartoników na opakowania i w końcu tablet nie robią w jednym miejscu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
ironia pisze:
Muszą zużyć to co już wyprodukowali xD
No właśnie listki są ciutke inne, mają taka wypukłą otoczkę przy kazdej tabletce... różnica moze drobna, ale zaciekawiło mnie to
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
ale folijki xD
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
A ja mam normalne Aco, nic w nim nowego nie ma. Takie mi dała ;]
  • 105 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Antydemagog »
nowe pudełko i 2 tableta w gardle stanła %-D
hehe potem poszło sprawnie ^_^
Trzeba powodu do morderstwa,
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.