Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
A co ciekawe, dostałem dziś jedną paczkę starą jedną nową i co zauważyłem ? Mimo że producent na pudełku jest inny, to na listkach nadal jest stary.. ?!
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
ArkejD pisze:
A co ciekawe, dostałem dziś jedną paczkę starą jedną nową i co zauważyłem ? Mimo że producent na pudełku jest inny, to na listkach nadal jest stary.. ?!
Muszą zużyć to co już wyprodukowali xD
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
może nowy producent jest tylko na opakowania?
Przecież listków, kartoników na opakowania i w końcu tablet nie robią w jednym miejscu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
ironia pisze:
Muszą zużyć to co już wyprodukowali xD
No właśnie listki są ciutke inne, mają taka wypukłą otoczkę przy kazdej tabletce... różnica moze drobna, ale zaciekawiło mnie to
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
ale folijki xD
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
A ja mam normalne Aco, nic w nim nowego nie ma. Takie mi dała ;]
  • 105 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Antydemagog »
nowe pudełko i 2 tableta w gardle stanła %-D
hehe potem poszło sprawnie ^_^
Trzeba powodu do morderstwa,
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.