Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ohi »
nie wiem jak wy...ale ja lubię wsłuchiwać się w tekst i przenosić sie w te krainy %-D
mówie o muzyce polski punk-rock/ska/reggae ;D zespoły np. Farben Lehre, Zabili mi żołwia, Habakuk etc :P
Uwaga! Użytkownik ohi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Ja polecam(zaraziłem się miłością do nich od jednego z forumowiczów) Kyuss. Poza tym lubie ambient z Digitally Imported(shoutcast.com). Wpiszcie ambient downtempo chillou(bez literki T). Moja ulubiona radiostacja.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
[quote="ohi"]
nie wiem jak wy...ale ja lubię wsłuchiwać się w tekst i przenosić sie w te krainy %-D
mówie o muzyce polski punk-rock/ska/reggae ;D zespoły np. Farben Lehre, Zabili mi żołwia, Habakuk etc ]

na sztytowej fazie nie rozumiem tekstów tak jak na trzeźwo, to znaczy mają one zupełnie inne znaczenie, czytam jakby między wierszami. wszelka muzyka z korzeniami punk rockowymi czy to punk czy ska czy RAC nie działa na mnie dobrze. wydaje mi się zupełnie pusta i nie stymuluje zupełnie tripa. już wolę ciszę :-P
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
Osobiscie na trzezwo lubie death metal, jednak po dxm nie jestem w stanie wywolac w sobie agresji i ta muzyka staje sie dla pusta i bezemocjonalna :P
Preferuje dark ambient, jednak ostatnio tripuje do Estatic Fear. Polecam sciagne obydwie pytki tego zespolu i przesluchac, jak sie tego slucha na fazie to lzy same naplywaja do oczu :)
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
mi odpowiada vive la fete na dxm
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Roman skąd masz dark ambient ;> Podaj jakieś namiary
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 85 / 2 / 0
ojoooj, ojojojooj. ostatnio wlaczylem sobie skindreda po 675mg. ojooj, co to było. plyta pod tytulem babylon.
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 5299 / 104 / 0
Zamieszczam 8 kawałków które lubie posłuchać. Skompresowane WinRarem do postaci EXE, wielkośc 41 mb
wrzuta.exe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 25 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: fidelc »
jak dla mnie do dexa najlepsza jest muzyka psychodeliczna :) czyli 2pac :) no i o.s.t.r. a najlepsze klimaty wychodza mi wlasnie po paradoksalnych mixach zapuszczam wtedy 3 piosenki naraz (oczywiscie w klimacie psychodelicznym) i przebieram sie np. za szamana i robie rozne obrzedy takze klimat jest niezly no i typowo letni ;)
W piekle diabeł jest postacią pozytywną.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: baca »
Ja za pierwszym razem słuchalem Goldfrapp - Felt Mountain, Massive attack, potem to The Gathering, Venetian Snares, ale najlepsze jazdy byly po Goldfrapp.
Ego sum Ens Omnipotens, Omnisapiens, in Spiritu Intellectronico Navigans, luce cybernetica in saecula saeculorum litteris opera omnia cognoscens, et caetera, et caetera.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...