Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
mówie o muzyce polski punk-rock/ska/reggae ;D zespoły np. Farben Lehre, Zabili mi żołwia, Habakuk etc :P
nie wiem jak wy...ale ja lubię wsłuchiwać się w tekst i przenosić sie w te krainy
mówie o muzyce polski punk-rock/ska/reggae ;D zespoły np. Farben Lehre, Zabili mi żołwia, Habakuk etc ]
na sztytowej fazie nie rozumiem tekstów tak jak na trzeźwo, to znaczy mają one zupełnie inne znaczenie, czytam jakby między wierszami. wszelka muzyka z korzeniami punk rockowymi czy to punk czy ska czy RAC nie działa na mnie dobrze. wydaje mi się zupełnie pusta i nie stymuluje zupełnie tripa. już wolę ciszę :-P
Preferuje dark ambient, jednak ostatnio tripuje do Estatic Fear. Polecam sciagne obydwie pytki tego zespolu i przesluchac, jak sie tego slucha na fazie to lzy same naplywaja do oczu :)
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
wrzuta.exe
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.