Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
mówie o muzyce polski punk-rock/ska/reggae ;D zespoły np. Farben Lehre, Zabili mi żołwia, Habakuk etc :P
nie wiem jak wy...ale ja lubię wsłuchiwać się w tekst i przenosić sie w te krainy
mówie o muzyce polski punk-rock/ska/reggae ;D zespoły np. Farben Lehre, Zabili mi żołwia, Habakuk etc ]
na sztytowej fazie nie rozumiem tekstów tak jak na trzeźwo, to znaczy mają one zupełnie inne znaczenie, czytam jakby między wierszami. wszelka muzyka z korzeniami punk rockowymi czy to punk czy ska czy RAC nie działa na mnie dobrze. wydaje mi się zupełnie pusta i nie stymuluje zupełnie tripa. już wolę ciszę :-P
Preferuje dark ambient, jednak ostatnio tripuje do Estatic Fear. Polecam sciagne obydwie pytki tego zespolu i przesluchac, jak sie tego slucha na fazie to lzy same naplywaja do oczu :)
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
wrzuta.exe
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.