ja jeszcze jeździłam wiele razy pod wpływem siupy i powiem że sie jeździło nawet nieźle, teraz staram sie jeździc bez niczego
zawsze jak jezdze jestem upalony
zawsze jestem upalony :o)
A jeżeli chodzi o jaranie to uwielbiam upalony jeździć, dużo lepiej mi się jeździ, taka płynność ruchów jest :D
Na jazdach L-ką też nie raz byłem upalony, dzień przed egzaminem zrobiłem sobie przerwe z MJ i zdałem za pierwszym razem.
Cokolwiek brałeś, piłeś, nie wsiadaj za kierownice.
Natomiast po GBL'u, benzo czy innych gabaenergikach prowadzi mi się zupełnie normalnie, zero wpływu na motorykę czy czas reakcji. Nierzadko wręcz ostrożniej i wolniej jeżdżę
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.