Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
Anyway, co do syfu pod punktem - pisałam że kilka lat już mnie nie było tamże. Ale dobrze wiedzieć, że jest lepiej :3
Na placu przy Arenie to skejci się bujają. I hulajnogiarze całe te. A dawno na desce nie jezdziłam, za stara chyba jestem, leżec plackiem na polbruku i tym gumoleonie się nie chce
Tam za rondem jest ten poligon, siane maki były zeszłego sezonu
08 maja 2025DobryWujas pisze: Hmm... a coś w stylu burdż khalifa? W sensie, że coś jak stożek? Podobne do piramidy w sumie, ale ja w tematach matematycznych jestem cipa.
Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
Przedstawiam wam moją konstrukcję, jakość może średnia, ale wiecie ocb.
@narcovoyage13
Zrzucamy się na działkę albo jedziemy na odludzie i budujemy DOM wolnostojący. A nie. Zbudujemy jebany blok mieszkalny z paczek po tjoko. Ściany będą z tjoko, okiennice będą z tjoko, drzwi będą z tjoko. Tjokoblok. Pudełka będą pełnić rolę swego rodzaju pustaków. Jako wzorki użyjemy paczek po antidolu.
I zamieszkają tam najbardziej zasłużeni żyjący użytkownicy kodeiny.
-Dzień dobry, jest tylko jedna paczka 16 więc i kilka 10
-Będzie 16 i jedna tych 10
-30 złotych
Bez żadnego pytania, bez problemów, życie zrobiło się piękne
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
07 maja 2025ErenKruger pisze: @krzychv jak zbroja z blistrów kodeinowych, to dodać jakiś pasek i w słoikach po xanach trzymać różnokolorowe potiony a’la wiedźmin (jak w kurtce z W1). Głównie dla ozdoby, ale pewnie wszystkie z wkładką - zielony z fetą (Grom?), czerwone z oksami (Jaskółka?) i tak dalej…
Edit: do tego kolczuga z zawleczek od browara. Zakon poleca!
Można nadać sobie przydomek
Moje pomysły:
Ćpunozaur Wielki
Kodeiniarz Wspaniały
Antidol 1 Szczodry
Władysław Naćpany ( bardziej dla stimiarza)
Stanisław Opiancki
I mój personalny faworyt:
Zygmunt 3 Faza
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.