Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
36
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
23%
Nie wychodząc z domu
164
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 475

ODPOWIEDZ
  • 1263 / 318 / 12
07 maja 2025LeszekSmieszek pisze:
Penesa zróbmy. Chłopięcego lub dziewczęcego, obojętnie. A gdzie byś w Szczecinie widział nasz monument? Pośrodku Grunwaldu czy może na żydowskiej części cmentarza?
tam gdzie był pomnik paprykarza szczecińskiego - nabijemy cię na tego metalowego drągala i będziesz go trzymał pozując jak logo jordan
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1447 / 516 / 0
Płaciliscie kiedyś kartą za dwie paczki na raz? To jest dopiero uczucie.
  • 215 / 66 / 0
W naszym ZS kochanym to na Andersa pod punktem metadonowym %-D

#Up - si, nawet za kilka. A następnej w kolejce (nieznajomej) wydali tylko jedno. To dopiero daje kopa hah
lol [*]
  • 302 / 53 / 3
Ja sugeruję jakieś nieco bardziej ustronne miejsce. Na skrzyżowaniu Śląskiej z Jagiellońską jest taki sklep "opium". Moim zdaniem to wgl powinien być meeting g point wszystkich opiowraków w tym mieście.
Chociaż fajny jest też ten plac betonowy przy azoty/netto arenie.

Poza tym @ErenKruger pisała kiedyś że na Andersa jest syf. Byłem ostatnio i czyściutko. Postronni wgl nie wiedzą, że coś tam jest. Zresztą, dopóki mi nie powiedziałaś, sam nie wiedziałem.
  • 747 / 171 / 0
Hmm... a coś w stylu burdż khalifa? W sensie, że coś jak stożek? Podobne do piramidy w sumie, ale ja w tematach matematycznych jestem cipa.

Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
  • 215 / 66 / 0
Opiowraki to się teraz po mieszkaniach chowają. Chciałam nawet zrobić małe community ale sie nie ziściło (zgadujcie czemu) %-D A taki oldschoolowy bajzel czy brązowa piwnica miałyby klimat heh

Anyway, co do syfu pod punktem - pisałam że kilka lat już mnie nie było tamże. Ale dobrze wiedzieć, że jest lepiej :3

Na placu przy Arenie to skejci się bujają. I hulajnogiarze całe te. A dawno na desce nie jezdziłam, za stara chyba jestem, leżec plackiem na polbruku i tym gumoleonie się nie chce :świnia: Chociaż obok był parczek to klapnąć można.

Tam za rondem jest ten poligon, siane maki były zeszłego sezonu %-D Raz jak ścinałam to akat wojsko było i gonili lol. Gud tajms
lol [*]
  • 302 / 53 / 3
wczorajDobryWujas pisze:
Hmm... a coś w stylu burdż khalifa? W sensie, że coś jak stożek? Podobne do piramidy w sumie, ale ja w tematach matematycznych jestem cipa.

Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
Nie nie nie, burdż khalifa by się nie utrzymała, ze względu na zbytnią strzelistość.

Przedstawiam wam moją konstrukcję, jakość może średnia, ale wiecie ocb.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 747 / 171 / 0
Wiesz co? To jest bardzo ładne, świetne nawet. Bardzo mi się podoba. Ale czy nie miał być to rekord wysokosci? Przecież będziemy używali czegoś do sklejania. Chyba, że idziemy w rekord największej ilości pudełek tjoko wykorzystanych do budowy. To ja bym proponował coś przestrzennego i pustego w środku. Że można tam wejść po prostu, jak DOM. Dobre spojenie i to wyjdzie.
@narcovoyage13
  • 302 / 53 / 3
Tak! Tak!
Zrzucamy się na działkę albo jedziemy na odludzie i budujemy DOM wolnostojący. A nie. Zbudujemy jebany blok mieszkalny z paczek po tjoko. Ściany będą z tjoko, okiennice będą z tjoko, drzwi będą z tjoko. Tjokoblok. Pudełka będą pełnić rolę swego rodzaju pustaków. Jako wzorki użyjemy paczek po antidolu.
I zamieszkają tam najbardziej zasłużeni żyjący użytkownicy kodeiny.
  • 1447 / 516 / 0
Czyli jest tu nas więcej ze Szczecina, jak macie jakieś czaty gdzieś proszę mnie dodać, ja to raczej nie jestem do spotkań ani tym bardziej do intoksykacji z obcymi, no i ćpać zamiaru nie mam już za bardzo (w miarę możliwości nigdy, nie licząc spontanicznie dyso/sajko) ale chętnie w internetowej społeczności mogę uczestniczyć i pośmieszkować czasem. Tylko coś małego, nie jakiś Telegram na 500 osób, a bardziej pojedyncze nicki z forum xD ciekawe ile się razy mijaliśmy na mieście albo w aptece, pewnie jesteście wszyscy brzydcy i od was jebie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.