Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
11
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 496

ODPOWIEDZ
  • 1020 / 244 / 0
Hmm... a coś w stylu burdż khalifa? W sensie, że coś jak stożek? Podobne do piramidy w sumie, ale ja w tematach matematycznych jestem cipa.

Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
  • 218 / 70 / 0
Opiowraki to się teraz po mieszkaniach chowają. Chciałam nawet zrobić małe community ale sie nie ziściło (zgadujcie czemu) %-D A taki oldschoolowy bajzel czy brązowa piwnica miałyby klimat heh

Anyway, co do syfu pod punktem - pisałam że kilka lat już mnie nie było tamże. Ale dobrze wiedzieć, że jest lepiej :3

Na placu przy Arenie to skejci się bujają. I hulajnogiarze całe te. A dawno na desce nie jezdziłam, za stara chyba jestem, leżec plackiem na polbruku i tym gumoleonie się nie chce :świnia: Chociaż obok był parczek to klapnąć można.

Tam za rondem jest ten poligon, siane maki były zeszłego sezonu %-D Raz jak ścinałam to akat wojsko było i gonili lol. Gud tajms
lol [*]
  • 422 / 69 / 3
08 maja 2025DobryWujas pisze:
Hmm... a coś w stylu burdż khalifa? W sensie, że coś jak stożek? Podobne do piramidy w sumie, ale ja w tematach matematycznych jestem cipa.

Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
Nie nie nie, burdż khalifa by się nie utrzymała, ze względu na zbytnią strzelistość.

Przedstawiam wam moją konstrukcję, jakość może średnia, ale wiecie ocb.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1020 / 244 / 0
Wiesz co? To jest bardzo ładne, świetne nawet. Bardzo mi się podoba. Ale czy nie miał być to rekord wysokosci? Przecież będziemy używali czegoś do sklejania. Chyba, że idziemy w rekord największej ilości pudełek tjoko wykorzystanych do budowy. To ja bym proponował coś przestrzennego i pustego w środku. Że można tam wejść po prostu, jak DOM. Dobre spojenie i to wyjdzie.
@narcovoyage13
  • 422 / 69 / 3
Tak! Tak!
Zrzucamy się na działkę albo jedziemy na odludzie i budujemy DOM wolnostojący. A nie. Zbudujemy jebany blok mieszkalny z paczek po tjoko. Ściany będą z tjoko, okiennice będą z tjoko, drzwi będą z tjoko. Tjokoblok. Pudełka będą pełnić rolę swego rodzaju pustaków. Jako wzorki użyjemy paczek po antidolu.
I zamieszkają tam najbardziej zasłużeni żyjący użytkownicy kodeiny.
  • 1768 / 599 / 0
Czyli jest tu nas więcej ze Szczecina, jak macie jakieś czaty gdzieś proszę mnie dodać, ja to raczej nie jestem do spotkań ani tym bardziej do intoksykacji z obcymi, no i ćpać zamiaru nie mam już za bardzo (w miarę możliwości nigdy, nie licząc spontanicznie dyso/sajko) ale chętnie w internetowej społeczności mogę uczestniczyć i pośmieszkować czasem. Tylko coś małego, nie jakiś Telegram na 500 osób, a bardziej pojedyncze nicki z forum xD ciekawe ile się razy mijaliśmy na mieście albo w aptece, pewnie jesteście wszyscy brzydcy i od was jebie
  • 49 / 15 / 0
-Dzień dobry, thico.
-Dzień dobry, jest tylko jedna paczka 16 więc i kilka 10
-Będzie 16 i jedna tych 10
-30 złotych

Bez żadnego pytania, bez problemów, życie zrobiło się piękne🫶
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 20 / 1 / 0
w sensie, zapłaciłeś 30zł za 26 tabletek i jesteś szczęśliwy?
  • 5381 / 988 / 0
07 maja 2025ErenKruger pisze:
@krzychv jak zbroja z blistrów kodeinowych, to dodać jakiś pasek i w słoikach po xanach trzymać różnokolorowe potiony a’la wiedźmin (jak w kurtce z W1). Głównie dla ozdoby, ale pewnie wszystkie z wkładką - zielony z fetą (Grom?), czerwone z oksami (Jaskółka? %-D) i tak dalej… %-D

Edit: do tego kolczuga z zawleczek od browara. Zakon poleca!
Wtedy można się wozić jak król.
Można nadać sobie przydomek
Moje pomysły:

Ćpunozaur Wielki
Kodeiniarz Wspaniały
Antidol 1 Szczodry
Władysław Naćpany ( bardziej dla stimiarza)
Stanisław Opiancki

I mój personalny faworyt:

Zygmunt 3 Faza

😜
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1768 / 599 / 0
Władysław Wygięłło (po MDMA)

Kodzimierz I Dorzuciciel XD

Leszek I Biały 😎 nie trzeba przerabiać

August II Mocny też bez przerabiania jak chujowe piwo z biedry pod kodeinę

A tak poza królami Polski to Ulblistr von Jungingen
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.