Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
35
7%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
23%
Nie wychodząc z domu
164
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 474

ODPOWIEDZ
  • 1445 / 516 / 0
Ciiiiii o całodobowej tu nie rozmawiamy.
  • 1261 / 318 / 12
wczorajLeszekSmieszek pisze:
Penesa zróbmy. Chłopięcego lub dziewczęcego, obojętnie. A gdzie byś w Szczecinie widział nasz monument? Pośrodku Grunwaldu czy może na żydowskiej części cmentarza?
tam gdzie był pomnik paprykarza szczecińskiego - nabijemy cię na tego metalowego drągala i będziesz go trzymał pozując jak logo jordan
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1445 / 516 / 0
Płaciliscie kiedyś kartą za dwie paczki na raz? To jest dopiero uczucie.
  • 215 / 66 / 0
W naszym ZS kochanym to na Andersa pod punktem metadonowym %-D

#Up - si, nawet za kilka. A następnej w kolejce (nieznajomej) wydali tylko jedno. To dopiero daje kopa hah
lol [*]
  • 302 / 53 / 3
Ja sugeruję jakieś nieco bardziej ustronne miejsce. Na skrzyżowaniu Śląskiej z Jagiellońską jest taki sklep "opium". Moim zdaniem to wgl powinien być meeting g point wszystkich opiowraków w tym mieście.
Chociaż fajny jest też ten plac betonowy przy azoty/netto arenie.

Poza tym @ErenKruger pisała kiedyś że na Andersa jest syf. Byłem ostatnio i czyściutko. Postronni wgl nie wiedzą, że coś tam jest. Zresztą, dopóki mi nie powiedziałaś, sam nie wiedziałem.
  • 742 / 170 / 0
Hmm... a coś w stylu burdż khalifa? W sensie, że coś jak stożek? Podobne do piramidy w sumie, ale ja w tematach matematycznych jestem cipa.

Tak czy inaczej myślę, że należy zostać w temacie budynków i zbudować coś na kształt jakiegoś. Najlepsi architekci wiedzą lepiej od ćpunów z hajpa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.