Przetestuje ją wtedy przy emce, dzieki :)
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Interesuje mnie bardziej rekreacyjne działanie prometazyny - prócz znanego combo z kodą (którego notabene nie próbowałem), widziałem zagraniczne preparaty złożone - prometazyna + dekstrometorfan + pseudoefedryna.
Może próbował ktoś takiego miksu i podzieli się wrażeniami?
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
https://pol-aura.pl/prometazyna-chlorow ... -7714.html
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
ZS czy go niweluje neutralizuje ? Biorę Brintellix 10parogen10 i afobam 1.5 i boje się że coś takiego może mnie złapać jak za
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.