Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
myślę ze nada się na spanie po MDMA bo ogólnie po prometazynie robisz się spiący , poza tym fajnie podbija działanie opio
  • 72 / 4 / 0
akurat jeśli chodzi o opio to mi nie siada, euforia > sedacja w moim przypadku, a prometazyna jednak zdecydowanie znosi euforię.

Przetestuje ją wtedy przy emce, dzieki :)
  • 3064 / 1040 / 0
jest to stary środek przeciwhistaminowy, praktycznie nieużywany, ale w moim przypadku nasila on świetnie działanie opiatów. obecnie dostałem 2 op. Dipherganu 25 mg, więc będę stosował celem podbijania środków opiatowych.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1893 / 182 / 0
Ja obecnie stosuję Diphergan jako usypiacz (redukuję benzo) i sprawdza się dosyć średnio, ale lepsze to niż nic.
Interesuje mnie bardziej rekreacyjne działanie prometazyny - prócz znanego combo z kodą (którego notabene nie próbowałem), widziałem zagraniczne preparaty złożone - prometazyna + dekstrometorfan + pseudoefedryna.
Może próbował ktoś takiego miksu i podzieli się wrażeniami?
  • 600 / 109 / 0
To nie brzmi jak dobry mix, tylko lek na przeziębienie
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 4 / / 0
Z jakiegoś powodu okropnie reaguje na prometazynę.Stosunkowo niska dawka jak np 25 mg nasennie powoduje totalną deprechę zamułę i brak chęci do życia na następny dzień.Do tego taki specyficzny dyskomfort fizyczny.Raz w ośrodku dostałem 50mg to następne dwa dni czułem się jak totalne zombi gówno.
  • 1 / / 0
Siema nie wiem czy sekcja dobra ale jestem nowy totalnie to tak pytanie mam czy prometazyna i Chlorowodorek prometazyny to to samo ogolnie znalazlem storne gdzie mozna kupic czysta prometazyna niby wzor sie zgadza ale czy to ta sama prometazyna co jest np dodawane w Diaphragmie? tutaj link do strony

https://pol-aura.pl/prometazyna-chlorow ... -7714.html

Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
  • 27 / / 0
Choruję na schizofrenie. Biorę kode, dwie flaszeczki z klonami lub alprą. prometazyna to bomba na ćpanie. Idealny dodatek. Mogę się nieźle porobić jak wezmę 7 tabletek. Po takim czymś już nawet nie potrzebuje klozapolu, żeby przespać noc.
  • 19 / / 0
Czy dipchergan przyczynia się do
ZS czy go niweluje neutralizuje ? Biorę Brintellix 10parogen10 i afobam 1.5 i boje się że coś takiego może mnie złapać jak za
  • 600 / 109 / 0
ZS ci nie grozi.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.